понеділок, 27 червня 2016 р.

Котовські сєпари безкарно продовжують антидержавну пропаганду!

Як відомо, тоталітарні та "сєпарські" символи заборонені законом у нашій Державі.

Але незважаючи на це котовські сєпари у соцмережах продовжують сепаратиську пропаганду і агітацію.

Котовські Партизани у своїх публікаціях неодноразово звертали увагу подільських правоохоронних органів  на ці факти! Надавали докази у вигляді скринів зі сторінок котовських сепаратистів у соц мережах.

Але віз й понині там!

Добре, звертаємо знову увагу, що Тетяна Дальчук, яка не приховує своїх проросійських і сєпарських поглядів, яка є відвертою україножеркою, яка видає себе за журналіста і під цією сраною легендою заходить в усі владні кабінети, бере інтерв'ю в подільських можновладців (Іванов, Сінько, і хто знає, яку інформацію витягує з них ця ймовірна російська шпигунка), продовжує й надалі вести пропаганду сепаратизму і розміщує на своїй сторінці у фейсбуці символи тоталітарного минулого й сучасного ДНР-ЛНРівського сепаратизму.

Ось, подивіться:


Вона пропагує каральні експедиції радянських військ в Угорщині і Чехословаччині і прикрашає ці злочини георгієвськими (колорадськими) стрічками.

Колорадська стрічка в 1956 та 1968 році не була ще на озброїнні російських імперців та донецько-луганських сепаратистів, це їхній сучасний символ.

Ми вбачаємо у цьому заклик Тетяни Дальчук до росії провести проти України таку ж каральну операцію, яку в Угорщині і Чехословаччині зробили радянські війська.

Ми живемо у дуже небезпечному регіоні (поряд Придністров'я насичене російськими військами і військовою технікою) тому подібна агітація може розглядатися виключно як ПРЯМА ДІЯ!

Антидержавна діяльність цієї особи (й усіх членів її сім'ї) становить загрозу для миру в регіоні.

Тому ми ще раз, сподіваємося в останнє, звертаємося до правоохоронних органів, в чию компетенцію входить державна та громадська безпека, зайнятися впритул та присікти антидержавну, сепаратиську діяльність Тетяни Дальчук.

Нагадаємо, що кришування контробанди та інших прибуткових нелегальних бізнесів не є приоритетною сферою Вашої діяльності.

Іноді треба і сєпарських мишей ловити!


Немає коментарів:

Дописати коментар