середу, 1 червня 2016 р.

Маленька перемога балтських патріотів над реваншистами!

Анонсована на сьогодні воїнами-атошниками та громадськими організаціями Балти акція "Ти єй в двєрь, она в окно. Зупини повернення "колишніх" відбулася, як по маслу.

План по остаточному захопленню влади Опоблоком на Північній Одещині був зірваний. До цього патріоти рішуче відпрацювали в Ананьєві.

Коли, уквітчана мріями про всесвітнє панування Опоблоку, Ірина Балагула прийшла біля восьмої до будівлі райдержадміністрації аби урочисто проголосити, що "жити по-новому" - це жити по старому, її зустріли балтські патріоти. Вони не дозволили їй увійти до адмінбудівлі.

Намагання пояснити, що щастя балтян виключно в руках менеджера режиму Януковича, не знайшли розуміння у протестувальників і не пом'якшили їхні серця до адепта колишньої злочинної влади. Її зустріли вигуками: "Ганьба!"

Патріоти отримали те, що хотіли і планували: заступника голови Балтської райдержадміністрації Ірину Балагулу у приміщення показово не пустили,а коли виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації Ярослав Дідух оголосив, про її звільнення у зв'язку із скороченням її штатної посади, патріоти, насміхаючись, пустили у будівлю туристку Ірину Балагулу, пройти по місцях колишньої бойової слави.

Опоблок вчергове впіймав у Балті облизня!



Під час чатування на ганку райдержадміністрації розгублена, не у спромозі стримати власні емоції, Ірина Балагула розірвала офіційний державний документ, який їй вручив тоді ще її безпосередній керівник Ярослав Дідух, а також бездоказово публічно звинуватила в усіх гріхах депутата Балтської міськради Станіслава Мельничука.

Балтські патріоти вважають, що ці дії мають стати приводом для двох кримінальних впроваджень (хуліганка, як мінімум, та образа честі, гідності і ділової репутації) та декількох судових позовів.

Навіть не приступивши до роботи опоблоківці чинять правопорушення, що ж буде "с Родіной і с намі", якщо вони отримають державне кермо у "старі-нові" руки!

Сьогоднішні події у Балті довели, що реванш прибічників Януковича можна зупинити тільки рішучими діями.

https://www.facebook.com/sasha.yangol

Немає коментарів:

Дописати коментар