неділю, 30 травня 2021 р.

Як мер Балти Сергій Мазур намагається пограбувати знедоленних дітей!

Наближається велике Свято, 1 червня святкується День захисту дітей!

Особливого нашого, людського, захисту потребують діти з особливими потребами, діти, чия доля у суспільстві важка, і вони потребують щоденної допомоги і захисту.

Про таких дітей, крім благодійників і волонтерів, має дбати держава. Вона створює для них специальні заклади, де діти знаходяться у комфортному середовищі, де з ними працюють спеціалісти, і вони оточені турботою і увагою.

Звичайно, зараз у країні важкі часи: точиться війна, Україну грабують олігархи та корупціонери. Тожі цим закладам доведеться нелегко. Якщо в них немає талановитих керівників і підсобного господарства.

Одним із таких унікальних закладів є Балтська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів №1 Одеської обласної ради, навчально-виховний заклад для дітей із затримкою психічного розвитку, яким вже багато років керує Безкоровайна Любов Андріївна, педагог з великим стажем роботи у цій сфері, депутат райради.

Зважаючи на важкі часи дуже у нагоді для закладу є 67 гектарів сільскогосподарської землі, яка належить інтернату. Ця земля дає змогу не тільки заробити грошей для функціонування школи, але й забезпечити дітей овочами!

Близько 200 дітей навчаються, виховуються, живуть і адаптуються до життя в інтернаті. Працює багато вузькопрофільних і високопрофесійних фахівців, які склалися у дружній колектив, і допомагають знедоленим дітям, серед яких 2 третини сиріт.

Здавалося усі б мали вітати і допомагати цій чудовій організації процесу допомоги дітям... Але...

У мера Балти Сергія Мазура є тесть на прізвище та ім'я Олександр Гедзун, який займається фермерством, вірніше, сільськогосподарським піратством і рейдерством. Використовуючи для своїх злочинних цілей адмінресурс і посаду свого зятя. 

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вже неодноразово писали про те, що за покровительства голови Балтської громади Сергія Мазура, його тесть Олександр Гедзун розпахував пасовища та землі запасу, користувався землями невитребуваних паїв.   https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/10/blog-post_4.html  Словом, кримінальничав по беспрєдєлу. Використовуючи для свого бізнесу сільськогосподарську техніку ще одного відомого у Подільському районі (об'єднаному) злочинця-мафіозі Ігора Чорного. З яким вони великі друзяки, бо злочини об'єднують.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/06/blog-post_28.html

                                                                      Чорний і Гедзун

І ось Олександр Гедзун захотів дитячі гектари отримати собі в оренду для збагачення. І, звичайно, Сергій Мазур зробив Любові Андріївні Безкоровайній "пропозицію від якої не можна відмовитися" (в дусі "Хрещенного батька") на надзвичайно невігідних для інтенату умовах. А навіщо із знедоленими дітьми церемонитися? Вони ж себе захистити не можуть!

Але нагле фактично вимагання Сергія Мазура і Олександра Гедзуна отримало рішучу відсіч і відмову від директорки школи-інтернату для дітей із затримкою психічного розвитку. Бо їй треба чимось дітей взимку годувати, треба педагогам створювати умови, аби вони не розбіглися шукати кращої долі, а працювали з дітьми. Ця земля, як корівка-рятувальниця для селянина! І хоча заклад знаходиться на держзабезпеченні, сільськогосподарська земля, підсобне господарство, була гарним "подспорьем" для інтернату і дітей.

Мазур, звичайно, не звик, щоби у Балті йому хтось відмовляв. Він вважає, що він скупив усе і усіх у Балті. А ще підтримка від пройдисвітів Олексія Гончаренка і Михайла Шмушковича надавала йому віри у свою вседозволенність.

І, звісно він розпочав цькування і репресії проти непокірної директорки. А, врешті, виходить і проти дітей, вихованців інтернату. Перераховувати усі перепони, які він намагався створити інтернату у комунальній сфері не має сенсу, це за межами добра і зла! Але для початку він вирішив звільнити директорку.

Мазур звернувся до відділу освіти Одеської облдержадміністрації, якому підпорядковується школа-інтернат з вимогою зняти директора! Добивався її неперепризначення. Розраховував на свої зв'язки в облдержадміністрації, які лишилися з часів губернатора Степанова, який провалив у країні боротьбу з ковідом, при тому добре збагатившись.

Але у відділі освіти до слів і вимог Мазура не дослухалися, і Любов Андріївна залишилася очолювати школу-інтернат. Чиновники врахували і її досвід і її професійні вміння.

Але Мазуру дуже хотілося дитячої землі, та й непокірність директорки обурювала. І він пішов на принцип: розпочав проти Безкоровайної брудну кампанію.

Підключив до цієї кампанії свого корєша і подєльніка пана Пурчела. Про цього баригу-безпрєдєльщика КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вже писали, коли Пурчел заклав екологічну бомбу прямо у центрі міста Балта. Про те що завод "Оптікон" у цетрі Балти труїть балтян і не дає жити навколишнім мешканцям. Шкідливе виробництво перетворює Балту на якийсь Магнітогорськ. Про цей кричущий випадок писали і знімали різні ЗМІ.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/03/blog-post_79.html


                                               Констянтин Пурчел, знайте в обличчя!

Але мати шкідливе виробництво у центрі міста неможливо без покровительства мера міста. Ось тому ми вважаємо Сергія Мазура і Констянтина Пурчела злочинними подєльніками. За покровительство доводиться платити. Тож Пурчел, за намовою Мазура, несамовито і знавесніло кинувся цькувати літню жінку, директорку школи-інтерната. Крім погроз, поки Мазур подавав безглузді позови у суди, Пурчел почав подавати на директорку заяви-кляузи в усі можливі інстанції. Маразм і підлість зашкалюють!

Усі суди Любов Андріївна виграла, але полювання на неї продовжується. І замість того, аби займатися організаційними і навчальними процесами для дітей жінка змушена витримувати натиск цих трьох бариг: Мазура, Гедзуна і Пурчела. Які ніяк не нажеруться!

Тож у День захисту дітей ми хочемо захистити дітей із затримкою психічного розвитку і особливими потребами від можновладних балтських мародерів!

Під час війни грабувати дітей, віджимати у них майно можуть тільки окупанти!

Отакий спадок у місцевій владі нам лишив барига порошенко і барига гройсман, колишні покровителі Мазура! Отаку демократію і Європу нам несе окупантська партія ЄС! Вони віддали Крим, частину Донбаса, а тепер віднімають землі у знедолених українських дітей!

Не будемо байдужими, бо діти - це наше майбутнє! І як ми ставимося до них, так і вони будуть ставитися до своїх дітей і до держави Україна!

А коли влада грабує їх, яке ставлення формується?

Ми не знаємо в якій країні закінчить своє життя Сергій Мазур: в Польщі, де він прикупив земельки, чи в Ізраїлі, а нам і нашим дітям жити в Україні. Не дамо її спотворити подібними корупційними і рейдерськими захватами!

Пам'ятаймо: бариги і окупанти совісті не мають! А ми маємо шануватися!

Війна - внутрішньому і зовнішньому окупанту, обленерго - державі, землю - дітям!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ будуть пильно слідкувати за цією історією, інформувати громадскість про перебіг подій і не допустять того, аби у дітей відняли землю. І викривати злочини можновладців-мародерів!

3 коментарі:

  1. Одні партизани й боряться з корупцією у вліді й бєпрєдєлом чиновників! Дякуємо за розголос! - на всю країну один-два нормальних мера, а то все - мародери!

    ВідповістиВидалити
  2. Ми, народ, нас більшість. А нами управляють хапуги та бандити - значна меншість. І ми не можемо нічого змінити. Ті, хто реально бореться, не мають підтримки - люди чи бояться, чи зневірились, може ледачі?

    ВідповістиВидалити
  3. Жлобьё оно и в Африке жлобьё! А вы бараны и дальше выбирайте этого жулика, чтобы он вас стриг!

    ВідповістиВидалити