понеділок, 24 травня 2021 р.

Подільськ - Європа!

Сьогодні святкується Європейський день парків.

Благоустрій міста завжди перебував у Подільську на найвищому рівні, але в останні роки керівництво Подільська, а, врешті, і Подільської громади, веде цілеспрямовану політику на місто парків, квітів та зелених насаджень.

Розбиваються у місті нові парки, відновлюються і ошляхентнюються старі парки.

Був створений пречудовий парк у районі селища Цукрового заводу, де місцевий ланшафт бережно використали для відкриття зони відпочинку. Він став улюбленим парком місцевих мешканців і місцевої малечі. Прикладом креативної і прекрасної естетики.

Створений парк на Військовому містечку, мікрорайон Північний, діти і дорослі мікрорайону мають прекрасне місце відпочинку.

Реставрований і відновлений парк біля БК Залічничників, він перетворився на чудовий куточок міста.

На Черьомушках, в районі Укртелекому, зелений куточок перетворився на потужний парк і місце дитячих розваг. У найбільшому мікрорайоні міста мамам і діточкам є де проводити із користю час.

Головна, Привокзальна, площа міста теж фактично перетворилася на паркову зону. Відкритий шикарний фонтан! Такі фонтани є лише в найкращих містах нашої країни: у Києві, у Льовові. Є і тепер і у Подільську. 

Керівництво міста у плануванні центральної площі уникло офіціозу, а зробило її затишною і комфортною для людей.

Приведений до ладу Парк Труда і парк Шевченка. Вони ухожені і облаштовані в креативному стилі.





І ще у місті працює багато фонтанів, які не тільки радують око, але й допомагатимуть людям легше переносити літню спеку.

У своїй архітектурній політиці керівництво міста звертається до найкращих зразків і гатунків міської урбаністичної архітектури.

Тому ми сьогодні маємо підстави і повне право святкувати Європейський день парків.

Шануймося, бо ми того варті!

Подякуємо усім хто причетний до створення цієї краси!

П.С. А ті варвари, які ламають молоді дерева і витоптують квіти, мають замислитися не тільки про відповідальність перед законом, але й про відповідальність перед красою

1 коментар: