вівторок, 18 травня 2021 р.

Нові злочини колишнього недопрокурора Юрія Тіори

На багатьох пабліках міста Подільська, Мій Подільськ, Живой Подольск тощо, з'явилася інформація про продаж ділянки землі у селі Коси, біля води, на Косівському водоймищі. Розмір ділянки 22 сотки, та інші принади.

Ось ця об'ява:


Її по усім паблікам розміщує дружина колишньного недопрокурора Тіори Інна Тіора, співробітниця Подільської міської ради.


Вона у об'яві наголошує, що усі документи в порядку.

Але...

Ось ми переглянули декларації Інни Федорівни Тіори та її чоловіка Юрія Парфірійовича Тіори. Зазначена ділянка в їхніх деклараціях за усі роки не значиться.

Крадене продають?

Чи може Інна Тіора просто дала об'яву для чужих людей? Так ні, бо телефони зазначені для покупців належать їй та її чоловікові, колишньому злочинному прокурору Юрію Тіорі. Що цікаво, що Юрій Тіора дав свій телефон зазначений, як робочий! Так ось чим він займався на посаді першого заступника керівника Котовської місцевої прокуратури! Торгував по телефону земелькою (а також честью і совістью!) і барижничав. Використовував службовий телефон і кабінет у комерційних цілях. Тому й дає робочий, а не особистий, бо він відомий клієнтам,і в ньому клієнтська база.


Більш того, сестра працівниці Подільської міськради Інни Федорівни Тіори розмістила у коментах фотографії їхнього спільного відпочинку на цій ділянці у Косах на березі водоймища. Рекламувала красу і закликала людей до покупки. Тобто, заявити, що вони не користувалися цією, не зазначенною в жодній з їхніх декларацій землею, вони не можуть. Користувалися усі роки, ще й як!



Що ж виходить, Юрій Тіора, коли був прокурором, мав у свої власності земельну ділянку в Косах (документи в порядку!) користувався нею, але приховував це від держави, від податкової (сам колишній податківець, правил не знати не може!) від правоохоронних органів, а коли настали важкі часи, вирішив продати цю оформлену законно ділянку! Дорого! (Мабуть, зовсім важкі часи!)

До речі, історія походження цієї ділянки і як вона потрапила до рук недопрокурора Тіори теж цікава, детективна і кримінальна, там кривавий слід тягнеться. Агата Крісті просто якась. Але про це ми розповімо у наступному матеріалі. Очікуйте.

Зараз ми хочемо звернути увагу поліції, НАБУ, СБУ, ДБР, податкової, прокуратури на те, що держпосадовець приховував майно, яке належить йому та його сім'ї, не декларував його, але відверто користувався ним.

За це має наступати кримінальна відповідальність. З Тіорою треба як з Аль Капоне, якщо не можна посадити за організацію ОЗУ, треба саджати злочинця за несплату податків і приховування майна.

Якщо за нашою публікацією не відкриють кримінальне провадження проти Тіори Юрія Порфірійовича, то ми вже будемо писати скарги на бездіяльність подільських правоохоронних органів у відповідні інстанції та наглядові служби.

Злочинній діяльності недопрокурара Тіори має бути покладений край!

Багато ще є цікавих моментів і невідповідностей, які можуть виявитися злочинами, у деклараціях Юрія Парфірійовича Тіори та Інни Федорівни Тіори. Наприклад, вони мають гараж, але не мають автомобіля! Навіть програма сайту підкреслює цю невідповідність. Мабуть, відома схема злочинів.

Імпортний же авто на якому їздив і їздить колишній недопрокурор Тіора записаний на якомусь Тіорі Порфірію Давидовичу. Цікаво, хто би це міг бути?

Цей Порфірій Давидович має ще один автомобіль, яким користується Юрій Тіора. У самого ж колишнього прокурора Юрія Тіори "ничего нет". Знайома схема?

Ще цікаво: чомусь у деклараціях недопрокурора Юрія Тіори не вказані аніякі кредити, яких, насправді, він набрався, як сучка бліх. А от у декларації його дружини Інни Федорівни Тіори, держслужбовки, вказано, що її чоловік Тіора Юрій Порфірійович набрав кредитів у різних банка на суму понад 100 000 грн. Для чого це робилося і у чому тут оборутка, як працює схема ми ще розслідуємо.

П.С. Невдовзі ми продовжемо цю тему у наступних матеріалах, бо це не перше зловживання Тіорою у цій сфері і там є купа цікавого, що не помістилося у цей матеріал, бо потребує окремого висвітлення.

Час карати!

2 коментарі: