понеділок, 10 травня 2021 р.

Про прокурора-підораса Стадника

Ми маємо матеріали, які ще будуть опубліковані, про цього підораса Стадника, але для початку познайомимо наших читачів з цим суб'єктом, який волею мафіозних структур став прокурором нашого міста і району.

Сірьйожа Стадник - типовий мажор, який сам у житті нічого не вартий, раніш ходив під папочкою, зараз ходить під Льошенькою Галактіоновим.

От уявіть, спочатку папоцка Стадника був прокурором у Роздільній, а потім передав крісло нездарному Сірьйожі. Типова схема феодалізму в Україні проти якої ми боремося.

Сірьйожа там грабував місцеве населення, віджимав собі землі і займався дрібним розбоєм і серьйозним хабарництвом.

А потім папоцка втратив вплив і Сірьйожа перебрався під крило Льошика Галактіонова, який кидав йому дрібненькі шматочки із свого столу. (Льошик, до речі, сам лох, якого розводили і кидали усі кому не ліньки, але свої вісім бананів з'їв, в основному за рахунок папоцки колишньої дружини, вона, до речі, трудяжка)

І ось цей рейдер Галактіонов, після певних подій, надумав повернути свої кримінальні бізнеси на Півночі Одещини. Але потрібен лох, такий собі тюремний Мітрофан, який потім понесе відповідальність. От на цю роль і призначили мажора Сірьйожу Стадника.

Сірьйожа, як індик, приїхав надутий, але не розуміє, що в нас дуже специфічний регіон (де грошей до хріна і більше, але ці гроші вже чиїсь, і ніхто з роздільнянським лохом ними ділится не буде, навіть його хазяї, Гарік і Льошик), в якому понти не конають.

Отримав у прокуратурі прізвисько Дзвоник, що характеризує ставлення до нього.

Нова афера Галактіонова і Чорного - провальна. Стадник - буде сидіти.

Бо людиною цей недоумкуватий мажор вже ніколи не стане

2 коментарі:

  1. Дякуємо за розголос - бо хто поререджений, той озброєний! Люди, не замовчуйте свавілля високопосадовців - нехай бояться!

    ВідповістиВидалити