понеділок, 17 травня 2021 р.

Яке відношення має Подільськ до давки людей у Роздільній? (ВІДЕО)

На відео яке підірвало увесь інтернет, і усі соцмережі показано відкриття магазину АТБ у місті Роздільна у 2016 році.

Ганьба і сором - це найделікатнішні формулювання, якими можна охарактеризувати побачене. 

Урочисте відкриття зібрало шалений натовп місцевих, наче це не магазин відкривали, а привезли їм на показ прокурора Сергія Стадника з двома головами. Але кунсткамера була ще та! Як тільки керівництво магазину перерізало червону стрічку, натовп океанською хвилею ломанувся у двері. Здичавілі люди затоптали керівництво магазину і почали давити одне одного. Чоловіки штовхали жінок, жінки штовхали жінок, тріщали двері магазину, які неспроможні були впустити одночасно цей бурхливий людський(?) потік!

Причину цього масового збожевоління зрозуміти неможливо! Невже, обійдені цивілізацією роздільняни думали, що для останніх продукти в магазині закінчаться? Крайнім не вистачить? З якого голодного краю вони приїхали на презентацію?

Дуже ця подія нагадувала мародерське пограбування магазину "Метро" в окупованному Донецьку. 

Або давку під час годування кацапів у Самарі блинами з лопати. Недалечко Роздільна пішла від Кацапстану. Рагулі вони скрізь однакові.

Але, на наш погляд, головне питання тут інше: де була міліція? Чому вона не регулювала події?

Коли збирається такий величезний натовп у центрі міста, недмінно має бути присутня поліція/міліція. На відео не видно жодного тоді ще міліціонера, які зараз працюють поліцейськими в Роздільній. Значить, їх ніхто туди не посилав забезпечувати громадський порядок у місцях масового зібрання людей?

Але, насправді, діяльність поліції/міліції контролює і дає їм вказівні настанови, тобто, за усе відповідає, прокуратура! В будь-якому випадку відповідальність за бардак у місті лежить на місцевому прокурорі!

Хто у той час був керівником Роздільнянської прокуратури?

Ти ба, Сергій Олександрович Стадник! В просторєчьї Дзвоник.

Цей бездєльнік не перевірив готовність поліції/міліції до громадського заходу, не проконтролював ситуацію. Хоча відкриття магазину для села Роздільна - то подія непересічна і не знати про неї він не міг!

Дзвоник, мабуть, у цей час з бабами у лазні парився, або, за звичкою, десь щось крав. Інакше пояснити цей погром неможливо.

Дивлячись ці кадри нам стає зрозумілим, чому Стадник-Дзвоник так рвався у Подільськ. Це все одно, що папуасу з Нової Гвінеї переїхати у шикарні апартаменти у центрі Лондону.

До нас на посаду керівника прокуратури переїхало відверте село, яке солодкіше морковки нічого не їло!

Саме тому він тиждень після переїзду цілодобово сидів у своєму кабінеті і лише боязливо визирав, крізь шпарину у фіранці, на сяючий вогнями мегаполіс!

Ця порепана істота не вірила своєму щастю! Проходила адаптацію, звикала до дорожньої плитки, вогнів великого міста і людського, а не рагульського, спілкування між людьми.

Але, як відомо, хлопець може виїхати із села, село із хлопця не виїде ніколи.

Цей селюк вже почав проявляти себе саме рагульським чином: нацарювати сто рублів - і втекти! Перші його кроки свідчать про це: він почав виставляти свій прайс поважним мешканцям міста, заводити липові фальсифіковані справи з метою подальшого шантажу. Словом, те що робив безкарно у Роздільній.

Але Подільськ - не Роздільна, у нас блини з лопати не їдять, магазини, наче Зимній, не штурмують!

Тут тобі, Серйоженька, ніхто жопу заносити не буде!

Мінімум - впіймаєш облизня, максимум - сядеш! Ні, сядеш - це не максимум


5 коментарів:

  1. Редкосная падла этот Стадник. Моя сестра в Роздельной живет расказывала про его биспредел! Просто животное!

    ВідповістиВидалити
  2. Він ще буде проситися з Подільська - бо розголос про брудні справи Стадника вже досяг апогею!


    ВідповістиВидалити
  3. Господи люди чего вы такие тварыны? Откуда это? Что в стране голод? Что у нас всё по карточкам которые отоварить нужно? Уважайте себя!

    ВідповістиВидалити
  4. Це навіть страшно дивитися. Бідні люди...

    ВідповістиВидалити
  5. Боже боже как стадо баранов, я в ахуе
    Не зря говорят человек это худшее существо за животное.

    ВідповістиВидалити