четвер, 3 червня 2021 р.

Анатолій Шарій може незабаром переховуватися у Подільську!

Нарешті! Команда президента України Володимира, на відміну від покидька і бариги Порошенка, розбирається із усіма найбільш одіозними внутрішніми ворогами України!

Після Медведчука почалися справи проти ФСБшної шавки Анатолія Шарія.

Анатолій Шарій отримав статус політбіженця у Литві, але проживає на розкішній віллі у Іспанії, купленій на гроші ФСБ.

Брати литовці допомогли президенту Зеленському і позбавили колаборціоніста і агента ФСБ Шарія статусу політбіженця. Одразу український суд наклав арешт на нерухомість Шарія в Іспанії та на його банківські рахунки в РФ та країнах ЄС.

Роздягнутий до нитки Шарій потрапив у пастку, з якої у нього є єдиний вихід: чкурнути туди, де його ніхто не знайде, а саме у місто Подільськ Одеської області. Де у нього живе ліпший друг і фанатичний прибічник.

Якого Анатолій Шарій неодноразово згадував у своїх відеоблогах, відео якого він вставляв у свої сюжети, підтримував цього недоподільчанина до створення масових заворушень і називав "хорошим своим в доску парнем". Який їздив до Шарія у Литву, поки він перебував там.

Хто ж цей рогато-хвостатий незнайомець? Чиї ратиці стоять на антиукраїнському колесі? Хто його злочинні поплічники у місті Подільськ?

Це відомий громадський пасивіст, наркоман і неодноразово судимий кримінальник Юрій Майтала.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/08/blog-post_29.html

Який передав, на замовлення Шарія, російському ФСБ данні про дислокований у Подільську батальйон ВСУ, який гостював у Шарія в Литві, який веде диверсійну роботу проти органів влади і правоохоронців і влаштовує антидержавні заворушення у місті Подільськ і Подільському районі.

Звичайно, за гроші. На які він купує відео та аудіо техніку, беспілотні летальні апарати, а також мотоколесо. Провину за покупку якого він намагався звалити на бідного і нещасного Олега Албанського.

Але саме через Шарія йшло фінансування антидержавної діяльності Майтали по створенню масових заворушень у місті Подільськ і Подільському районі.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/01/blog-post_25.html

Тож Шарію нікуди тікати де його не шукатимуть (він розуміє що: "россия тебя всегда сдаст, сынок!) окрім як у Подільськ.

Тож ми закликаємо певні спецслужби, які, ми знаємо достеменно, зараз працюють по Майталі і його оточенню бути пильними! Вам у руки йде жирний карась!

Тепер про подєльників шпигуна Майтали. Насамперед, це відомий збоченець Віталій Левицький, який пише для Майтали усі тексти, які Юрік потім з ротом повним ротом гімна белькоче на камеру. Усі заяви, що розсилає Майтала по усім відомствам теж пише для нього онаніст Левицький, сам Майтала може написати тільки слово "хуй" на паркані, і то з чотирма помилками. Що поробиш: три класи і п'ять коридорів.

Левицький відомий своїми антиукраїнськими і проросійськими поглядами, живе з громадянкою росії Наталією Рязановою. Яка часто буває в росії. Тут друга лінія шпигунства накльовується.

Також фінансистами антидержавної диверсійної діяльності Майтали є : Чорний І.Г., відомий контрабандист, корупціонер і сєпар, Янчевський Олег, керівник осередку партії ЄС у Подільську і дуркуватий баламут, Агєєва Танька, підстаркувата молода, Сергій Крецул, негромадський активіст, Віктор Лунгул, колишній подєльнік Гончаренко-Шмушковича по розкраданню обласного майна, Олександр Маланюк, депутат облради, Олексій Галактіонов, вигнанець з прокурорських надр, вор і рейдер, Юрій Тіора, просто дебіл, що прагне стати адвокатом та інші про яких ми розповімо в наступних публікаціях.

В коло подєльників і друзів Майтали входять: Міша Десятников, Максим Скулько, Володимир Огнєв, Дмитро Фролов і балтський прапор Чабанюк.

Також шпигунській діяльності Майтали сприяє і кришує її керівник Подільської окружної прокуратури Сергій Стадник, який є другом Майтали.

Усі особи, які підтримують зв'язки з Майталою і Левицьким і в тій чи іншій мірі фінансують їхню антидержавну діяльність, ретельно відслідковуються спецслужбами. Тож ми не здивуємося певним нещасним випадкам у місті чи несподіваним різкім змінам у їхній долі.

Звичайно, куратор Майтали від ФСБ знаходиться у Придністров'ї. Куди Майтала неодноразово виїздив. Про це свідчить борг, якій він має на прикордонній митниці (138 тис. грн) і через який у Майтали була заарештована квартира.

Вирахуванням куратора і зв'язками Майтали займається певна правоохоронна структура. Це ми знаємо достеменно. Але повідомимо лише після завершення оперативної розробки і операції по затриманню усіх причетних.

Тож скоро до сусідів Майтали через щілини буде долітати подвійний кумар із заарештованої квартири, бо Шарій теж зловживає наркотою. І теж підозрюється, як і встановлений Майтала, у пасивному гомосексуалізмі. Отака парочка: Одарочка і Одарочка!

Смерть ворогам!

3 коментарі:

  1. Тримаймося! Чому ці люди досі на свободі?

    ВідповістиВидалити
  2. Жуть! Та хто попереджений - той озброєний!

    ВідповістиВидалити
  3. Больше пишите о Майтале. Уклонист от армии. Когда другие добровольцами защищали Батькивщину на востоке, он пел Хари-кришна. А теперь за вегетарианскую еду льет грязь на настоящих патриотов.
    Его последнее видео, что он подал на добровольца АТО Ярошенко в суд. Почему Ярошенко не подаст на Майталу? Пусть Ярошенко сделает видео за какие дела всякие Майталы подают на него в суд. В видео надо рассказать, какие дела Майтале не нравяться. Шаповал не хочет платить Майтале, так тот каждый базар снимает видео о торговле.

    ВідповістиВидалити