понеділок, 5 квітня 2021 р.

Нашого квіту по всьому світу! Вітаємо!

Загін Котовських Партизанів вітає Віталія Олександровича Мельніченка із успішним проходженням атестації до реформованої прокуратури України!

Від свого імені і від імені мешканців міста Подільська і Подільського району ми дякуємо йому за багаторічну плідну чесну працю на посаді керівника Котовської місцевої прокуратури!

Віталій Олександрович - талановитий керівник, який сам зміг самотужки фактично реформувати Котовську місцеву прокуратуру, перетворити її в ефективний правоохоронний орган. Він запалив серця і очі працівників підлеглому йому підрозділу, навчив їх насолоджуватися роботою і професією! Навчив колег повазі до себе і до людей. "Государєво око" стало для людей захистом!

Показники роботи Котовської місцевої прокуратури під керівництвом Віталія Олександровича Мельніченка були одними з найвищих в Україні.  http://kotpartizanen.blogspot.com/2020/12/blog-post_28.html   Затримана найбільша за усю історію України партія нелегальних наркотиків, знешкоджені кримінальні авторитети і місцеві банди, затримувались неодноразово великі партії контрабанди, викривалися заводи про виробництву контрафактної продукції (цигарки, алкогольні напої), викривалися злочини у земельній сфері, корупційні оборудки представників влади, відбувалася жорстка боротьба з хабарництвом, проводилися операції не тільки в межах району, але й в межах області та інших областей України.

Віталія Олександровича на посаді вирізняли професіоналізм, порядність, патріотизм, державницькі підходи до справи.

Безумовно, це найкращий керівник в історії нашої прокуратури. Навряд чи хто колись зможе так високо підняти прапор законності на цій посаді будь-коли. Але кожен має наслідувати принципам, які заклав у роботу Котовської місцевої прокуратури Віталій Мельніченко.

Віталій Мельніченко - керівник нової формації, він зумів налагодити гарну комунікацію із громадою. Мешканці Подільська і району були завжди поінформовані про роботу прокуратури. Довіра до місцевої прокуратури значно зросла у суспільстві.

Тому, після "темних часів", час перебування Віталія Мельніченка на посаді керівника Котовської місцевої прокуратури став для подільчан ковтком нормального життя, без репресій і утисків, часом справедливості. Головне тепер, аби "темні часи" не наступили знов, бо велика вірогідність того, що вновь прибулі "старі кадри" прагнуть нам їх організувати.

Ми дуже раді, що в прокуратурі України будуть працювати такі люди, як Віталій Олександрович Мельніченко, що на них є суспільний і професійний запит.

Ще раз від щирого серця вітаємо Віталія Олександровича і усіх його колег по Котовській місцевій прокуратурі.

Дякуємо за роботу!

Наснаги Вам, Віталіє Олександровичу!

Слава Україні! 

4 коментарі:

  1. Дуже приємний допис. Ми радіємо, що в органах правопорядку є чесні і достойні люди. Та це повинно стати нормою життя! Вітаємо і дякуємо за позитив!

    ВідповістиВидалити
  2. Героям слава! Слава тим, хто бореться з агресором. Слава, хто бореться з внутрішніми ворогами України. Невідомо, який ворог страшніший.
    Дяка, вітання, шана - ви наша надія і честь

    ВідповістиВидалити
  3. З такими людьми Україні - бути!

    ВідповістиВидалити
  4. Нормальный прокурор у нас был.

    ВідповістиВидалити