суботу, 24 квітня 2021 р.

Пенсіонер Чорний звинувачує Сьому (Сергія Крецула) у тому, що він бандит і вимагатель!

Мусорок на пенсії Ігор Чорний продовжує звинувачувати усіх навколо у своїх гріхах і своїх кримінальних методах!

От саме так, як він озвучив звинувачення Сьомі (Сергію Крецулу), він сам завжди діяв і продовжує діяти і зв'язці (случці!) з колишнім прокурором міста Льошенькою Галактіоновим! Ось саме таким чином багато років ці два голубчики нагинали бізнесменів нашого міста і фермерів нашого району! Навіть на фірму "Панда" замахнулися! І продовжують займатися цим досі у складі ОЗУ (організованого злочинного угрупування)

Вор завжди перший кричить: "Тримайте вора"! Психічнохворий завжди намагається зображувати із себе психіатра! У Гаріка Чорного і Льошика Галактіонова обидва ці діагнози.

Чорний розповідає невідомій людині про те, що, буцімто, Сергій Крецул, він же Сьома, рекетує і розводить мирних громадян. І розповідає, як це робиться.

Давайте послухаємо:

Отак, відомий рекетир, рейдер, пройдисвіт, вбивця і лідер місцевого ЛГБТ Гарік Чорний, на пару із своїм подєльніком Льошенькою Галактіоновим, очерняють інших, не бачачи копиці в своєму оці! Вірніше, вони чудово знають і усвідомлюють, що вони злочинці, але хочуть, аби за їхні злочини відповідав хтось інший.

Вони покидьки і непотріб! Горіти у пеклі їм, і усім хто наростив сраку на їхні злочинні гроші!

Так що, чия би корова мичала, а Гарік і його Галка мовчали б

9 коментарів:

  1. Ну ты крыса, Чёрный, ну ты крыса!!! )))

    ВідповістиВидалити
  2. Черный хуйло! Лалалалала)

    ВідповістиВидалити
  3. Не Гарік і його Галка, а Гарік і його Льошка...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Не корова, а свиня )))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  4. Блядь, Черный лицимер лживый. Блядь пидарок брехливый. Точно гореть тебе в аду сука! Забыл свои громадские рады и обериги?

    ВідповістиВидалити
  5. Наскільки прогнивша система - люди чуть лі не на камеру розповідають мерзоту((
    Та вони всі повинні стати ізгоями нашого суспільства, а не інтерв'ю давати!

    ВідповістиВидалити
  6. Черный чмо черноротое!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та ж є, слава Богу, воїнство Світла - Котовські Партизани - тільки вони потребують нашої підтримки, і не тільки на словах

      Видалити
  7. Чорний чорт ти влетів)

    ВідповістиВидалити