четвер, 1 квітня 2021 р.

З ким поведешся, від того – і завагітнієш...

Поки Котовські Партизани облаштовували собі криївки у навколишніх лісах, декілька запеклих новин просто збентежили містян донеможна.

Сонька Золота Ручка Ходюк, яку її патрон Мойша Шмушкович називає Монікою Левінськи Подільського району, завагітніла і саме від патрона Мойши Шмушковича. Патрон Мойши виявився не холостим, та й сам майбутній батько не кащеєвський холостяк.

Ми думали, якщо Сонька - Моніка Левінськи, то нічого їй не загрожує, не завагітніє наша Софа із такою функцією. Ач, сталося. Сталося, як не бралося.

Тепер Моніка монетизує вагітність, а Кащеєва десь там у закуточку над морем чахне.

Далі ще огидніше, хоча де вже може бути огидніше?!

Прокурор Стадник виявився транссексуалом. Не плутати із трансвеститами. Трансвестит – це Майтала, який перевдягається в жіночий одяг і швендяє вулицями міста.

Серьйожа Стадник собі чесно пришив.

Вибирав за останньою парижською модою, щоби в крапінку і яйці дзеленчали. Недаремне в Котовській місцевій прокуратурі його вже прозвали Дзвоником.

Іудушка ПулаМаре постраждав фізично. Його дзьобнув у тім'ячко страус. За прикладом колишнього президента Віті, Іудушка під селом Гоноратою облаштував страусячу ферму, на якій допомогав страусам. Позаздрив яйцям Стадника і розважався із страусячими. Страус терпіти не став, що Іудушка постійно чіпляється руками за його яйці як чудом за балкон, вийняв голову із піску і дзьобнув ПулаМаре у тім'я. З тих пір Іудушка підписав два смішних таємних документи про святкування ювілеїв у гномів, які ми невдовзі опублікуємо. А те, що у Іудушки після дзьбання одне око дивиться направо, а друге око - униз, так то, наслідок переводу годинника на годину вперед.

І знову до вагітності.

Попереджуємо подільчан, що ніяких кліматичних глобальних змін у нашому місті не відбувається, просто вагітність гауптмана поліції Ольги Мистиславської виявилася фальшивою. Виявляється Олюша-Шлюша увесь цей час під поліційною формою в районі живота дислокувала подушку. Боролося за титул "Вагітна року!", а коли зрозуміла що скандалезній Сонькі-Монікі вона програє по очкам (хоча ніколи по очкам не програвала!), залізла на дах відділку поліції і стала на очах у колег рвати подушку і роздмухувати на повні тендітні груди. Місто вкрив шар гусячого пуху, який подільчани помилково прийняли за снігопад. Ігор Чорний навіть вуха відморозив, і його дружина Галка розтирала йому їх тасолом.

Словом, як кажуть французи: нон ля вагіна, нон ля пурпурний легіон! Ця характеристика ситуації у місті на 1 квітня перекладається доступною мовою як: ні в пізду, ні в червону армію!

Усіх зі святом!


4 коментарі:

  1. Партизани, з днём сміху!
    Наснаги! Сила, крепкість, правда, божий захист на вашому боці! І щоб від ваших викриттів бандитам та коррупціонерам від влади було не до сміху!

    ВідповістиВидалити
  2. Якщо ми, попри все, ще сміємося - гумором солдатським - то не все ще втрачено! І ми боремось, ми живемо, і ми перемагаєм - себе і ворогів!

    ВідповістиВидалити
  3. Нехай собі розмножуються - тільки подалі від державних посад і установ, бо і так всякої нечисті зашкалює!

    ВідповістиВидалити
  4. Посміялись - і до бою - бо поки не поборемо внутрішнього ворога - зовнішнього не здолаєм!

    ВідповістиВидалити