пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

С чувством, с тактом, с расстановкой...

Рекламний щит для розміщення "бігмордів", який належить одіозному бізнесмену та істеричному депутату Олегу Янчевському, прямо таки спотворює обличчя міста! Псує та нівечить благоустрій! І підлягає демонтажу та відправленню на звалище історії!

Реагуючи на обурені звернення громадян, зокрема Майтали та Левицького, а також під дією нових розпоряджень уряду України, виконавчий комітет Подільської міської ради прийняв рішення не продовжувати оренду рекламного щита і зобов'язав бізнесмена від політики Олега Янчевського, під приглядом поліції!, демонтувати споруду в десятиденний термін по закінченню оренди!

Словом, хто тут тимчасові користувачі? Злазь! Закінчився ваш час!

Єдине, що лишилося бізнесмену Янчевському вивісити до кінця оренди отакий плакат:

Звичайно, таке рішення прийнято у зв'язку із змінами містобудівної ситуації та проведенням комплексного благоустрою території, але ми маємо відмітити ще й естетичну складову. З цих бігбордів на нас зазвичай дивилися тільки пики Олежки Янчевського та його хазяїна Льошика Гончаренка, що викликало гидоту і комплексне невдоволення містян. Бо ці двоє у місті займалися саботажем і влаштуванням масових заворушень, виходячи із власних корисних та комерційних інтересів.

Тому й було прийнято оце саме рішенння:

Вітаємо міську раду і віримо, що наше місто стане ще прекраснішим!

3 коментарі:

  1. Дякуємо міськраді - місто очищується як зовні, так і з середини!

    ВідповістиВидалити
  2. Браво! То норма - безчесні люди повинні тихо сидіти, як миші по норам/нарам, а не кричати з бігбордів

    ВідповістиВидалити
  3. В країні, в місті що міняється на краще - правда досить повільно - та маємо хоч якийсь позитив

    ВідповістиВидалити