суботу, 3 квітня 2021 р.

Гірше ляхів рідні діти ЇЇ розпинають...

Фермер-злодій на Савранщині спиляв захисну лісосмугу. На продаж, 50-60 річні дуби, як ділову древесину, чорні клени на дрова. Вирубав 1,5 тис. метрів лісосмуги, зелених насаджень віком 50-60 років.

Нагадаємо, захисні лісосмуги затримують сніг, аби поля мали вологу, захищають врожаї від вітру, несуть купу господарських захисних функцій, а злодюга-фермер нагло спиляв їх на очах в усіх!

І нікому не було справи, усі були байдужі, справа про злочин лежала мертвим грузом у Савранській поліції.

Якби у цю справу не втрутився голова Подільської райдержадміністрації Михайло Дмитрович Лазаренко. Крім журналістів телекомпанії "ЗАРЕН", на місці злочину одразу з'явилися і т.в.о начальника Савранської поліції і міжрайонний прокурор! І громадскість Подільського району, в межах якого відбувся злочин, дізналася про нього.

Михайло Лазаренко наголосив, що збиток нанесений державі Україна, інтереси якої він призначений відстоювати!

Це не просто питання екології, це питання державницьких підходів до нашої рідної землі!

У цій ситуації Михайло Дмитрович повів себе не як політик чи партієць, а як державний діяч, і за функцією і за совістю. Чого ми, на жаль, не бачимо від решти чиновників представницьких органів району, які займаються виключно дерибаном власності.

Дуже гарний репортах про усі обставини злочину зробили наші колеги журналісти телеканалу "ЗАРЕН":

Котовські Партизани триматимуть цю справу на контролі, ми дуже би хотіли, аби вона стала показовою і винні понесли відповідальність.

Манкурти мають бути покарані!

Не можна жити на рідній землі, як окупанти!

Земляки, не будьте байдужими, кожне зрубане дерево вкрадене у вас і у ваших дітей! Його посадили до вашого народження, а зрубали при вас!

Пора покласти край безпредєлу!

5 коментарів:

  1. Прискорбний вчинок - та нас, людей, треба повчати- що можна, чого ні. Недоліки виховання, культури, ідеології. Якись ми дикі люди. Повинно бути серйозне покарання і широкий резонанс цій справі

    ВідповістиВидалити
  2. Як мінімум, нехай насадить таку ж кількість нових дерев

    ВідповістиВидалити
  3. Про ті посадки нас навчали в школі - чи навчають зараз? - тому такі балбеси і виростають

    ВідповістиВидалити
  4. Він же не один на тому полі. Остальні фермери зібрались би та відп...ли, щоб запам'ятав: то державне, не твоє!

    ВідповістиВидалити
  5. А чому на місце злочину не виїхала голова Подільської районної ради Ходюк С.? Невже її не цікавить вирізка дерев? Напевно цікавить тільки одне, передача адмінбудівлі ПРР до Куяльницької сільської ради.

    ВідповістиВидалити