неділю, 4 квітня 2021 р.

Небезпечний рух вулицями міста призводить до травм у осіб із відсутністю етики і поваги до оточуючих!

Необережна їзда на мотоколесі із порушенням ПДР призводить до травм на межі втрати розуму!

Останнім часом на вулицях нашого міста з'явилася незграбна постать на мотоколесі, яка постійно порушує правила дорожнього руху (ПДР) і наражає на небезпеку громадян пішоходів та водіїв.

Оскільки мотоколесосцикліст не прописаний у ПДР як учасник дорожнього руху (а відповідно не є учасником дорожнього руху) поліцейські не можуть його зупинити і перевірити на стан наркотичного та алкогольного сп'яніння. Користуючись цим мотоколесосцикліст безчинствує на проїзній частині і тротуарах в денний і темний час доби.

Останній випадок став показовим. У стані наркотичного сп'яніння мотоколесосцикліст швендяв біля будівлі, де розміщається Подільський відділок СБУ, і в умовах недостатньої видимості зашпоркнувся за нерівність дороги. 

Бордюр і багаточисельні побажання добрих людей зробили свою справу! Мотоколесосцикліст отримав травму кістки голови. Що викликало непереборний рефлекс тикати усім дулі.

За умов непереборної сили і уникаючи загрози пішоходам та водіям транспортних засобів, поліцейськими, у присутності двох свідків, мотоколесосцикліст був примусово евакуйований до машини швидкої допомоги та ізольований там.

Знаходячись у стані повної втрати розуму, зберігаючи лише рефлекси собаки Павлова, мотоколесосцикліст продовжував тикати дулі санітарам і випадковим перехожим.

Дивимося до чого призводить порушення правил дорожнього руху та нехтування загальнолюдською етикою:

Як каже Котовський Партизан бабуся Горпина (позивний Коцюба): якби козлик не скакав, то б і ніжку не зламав!

5 коментарів:

  1. Не сумніваємось, партизани добрі, щедрі, великодушні люди - бажають скорішого одуження своєму непутьовому опоненту!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та шоб він здох якомога скоріше і в страшних муках!

      Видалити
  2. Подивіться що роблять біля військового містечка школярі яким люблячі матксі понакупляли скутерів. 7-9 клас просто дуріє. Питання-куди дивиться поліція яка іздить і чергує містом??? Запитайте їх коли буде порядок???

    ВідповістиВидалити
  3. Так этот урод еще и симулянт!)))

    ВідповістиВидалити
  4. Этому уебану надо цианистова калия дать, а не помогать!

    ВідповістиВидалити