пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Дива оперативності! Як Подільська поліція цілувала в жопу кримінальника Максимова!

Учора вночі пограбували "Лото-Маркет" на Армійській. Поліція проявила дива оперативності і професіоналізму, за півдня знайшла і затримала зловмисників!

Одразу був знятий сюжет про відмінну роботу Подільської поліції. Було відзвітовано на сайті Нацполіції. Сурми сурмили. Губонька Піщанського нахвалювала себе до усеру.

Щось змінилося на краще? Оборотні-мєнти обернулися чесними поліцейськими-професіоналами?

Насправді, ні. Просто Піщанський і Конєвщинський роблять з Дмитра Головіна та керівництва Нацполіції клоунів. Впарюють їм туфту. Причому ще "гріючись" на цьому.

Бо пограбований на 19 000 грн. "Лото-Маркет" належить кримінальному "авторитету" Максиму Максимову, їхньому "подєльніку" по кримінальних доходах і бізнесах.

Увесь Подільськ знає, кому належить цей зал ігрових автоматів, а мєнти, які обслужили вправно кримінальника, поважно роздмухують груди і щоки перед своїм начальством, мовляв, ми - герої, не женіть нас нахєр!



Як відомо, найрезонансніші справи в Подільську не розслідуються роками. Поліція палець о палець не б'є для їхнього розслідування. Просто ховає їх під спудом і тихенько за гроші замовників-злочинців закриває.

І от "зальотні" посягнули на "святе", на кримінальний бізнес кримінальника Максимова! І на грошову частку Піщанського і Конєвщинського у цьому бізнесі. Ну це занадто, тут ми попрацюємо! Вбивства і замахи на вбивства людей - то фігня, переслідування громадських діячів та журналістів - то фігня, беспредєл гопоти на вулицях Подільська - то фігня, знущання працівників поліції над мешканцями міста - то фігня, а от посягнення на "святі" кримінальні гроші Максима Максимова - то розслідується за півдня!

В попередніх публікаціях ми неодноразово писали про тісний кримінальний зв'язок керівництва Подільського відділку поліції із бандою кримінальника Максима Максимова, і ось додаткове підвердження в пріоритетах в роботі Подільського відділку поліції.

Сам же Максимов, на опублікованих нашим сайтом аудіо записах, неодноразово заявляв, що він не співпрацює з поліцією, не має з нею справ, ніколи не звертається до них за допомогою, навіть називав поліцейських брудними лайливими словами, - і ось, поніс заяву про пограбування у поліцію, і примусив їх швидко обслужити його.

Отакий типок невизначеної масті.


http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/09/blog-post_30.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/10/blog-post_2.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/10/blog-post_7.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2018/09/blog-post_72.html

Але тепер ми бачимо, що Подільський відділок поліції кришує незаконний гральний бізнес кримінальника Максимова. Вони - два чоботи пара!

Нічого не змінилося, як було при Януковичу, так і лишилося. Стало з мєнтовським беспредєлом навіть ще гірше у місті!

Таким чином, Подільський відділок поліції не виконує свої функції державного органу, а є конторою по кришуванню злочинних бізнесів і конторою для заробляння грошей керівниками поліцейського відділку.

Ондо як швидко знайшли власні гроші, що їх вкрали...

Ще й попіарились, шефам очі позамилювали, бариги і мародери!

2 коментарі: