четвер, 20 грудня 2018 р.

Шок! Кримінальний беспредєл гопоти на вулицях Подільська!

Пташенята гнізда кримінальника Максима Максимова, який їх начебто тренує для здорового способу життя в секції боксу, здоровим способом життя розглядають, згідно заповітів Максима Максимова, побиття та пограбування людей на вулицях Подільська.

Улюбленною засідкою для своїх жертв вони обрали Привокзальну площу та бар "Дока-Піцца", що належить першому заступнику мера Подільська Тетяні Понепалюк. Там вони завсідники і завжди бажані гості (перший віце-мер відповідає за соціалку, як вона її розуміє, утримуючи притони). Там вони видивляються свої жертви. Потім зграєю, як шакалята, накидаються на них, жорстоко б'ють до втрати свідомості і грабують непритомних людей.

Є інформація, що подібні злочини вони робили і у інших розважальних закладах, але у "Дока-Піцца" надійніше, бо там їх кришує віце-мер Тетяна Понепалюк.

На вулицях Подільська панує кримінальний беспредєл гопоти! І відбувається він за сприяння поліції міста Подільськ! (Нижче ми пояснимо чому)

Отакий пост із шокуючим відео з'явився на сторінці "Ментовский беспредел надоел!" у Фейсбуці.

"Подписчики прислали видео, на котором видно что в баре,, дока,, (на вокзале )с 17- на 18 ноября , толпой избили двух человек до потери сознания. Были украдены телефоны и золотые украшения. Там замечены ученики по боксу Максимова М.С (И уже как повелось коллеги По цехy ). Вот мы видим чем и для чего обучает Максимов ..Может родители увидят своих детей И начнут реагировать?? беспредел карается бесприделом запомните это..."



                                            https://www.facebook.com/profile.php?id=100028405392195

Цьому беспредєлу не будено покладено край допоки Максимова кришує підполковник Подільського відділку Поліції Анатолій Конєвщинський.

Допоки цей пан перебуває в лавах поліції в місті буде царювати безпредєл і кримінал.

Бо очолює і скеровує беспредєл Конєвщинський, який має свою копійчину з кожного знятого з жертви злочинців-спортсменів золотого ланцюжка, вкраденого гаманця чи мобільного телефона.

Як зазвичай по факту нападу не було відкрито аніякого кримінального провадження. Бо це ментовські гроші!

Підлітки-боксери навіть не розуміють, що вони працюють на підполковника поліції Конєвщинського, збагачуючи його. Яких він потім і посадить, як відпрацьований матеріал. Як робив вже неодноразово.

Підростуть нові торпеди, нова тітушня. Яка замість того, аби на війні проявляти свою хоробрість, калічить і грабує мирне населення на території де оголошений воєнний стан.

Додамо, що інцедент, показаний на відео, відбувся вже після оголошення воєнного стану на території Одеської області. Але цей інцедент на думку Подільської поліції, не є злочином і проявом громадянської небезпеки.

Як не є і інший, який остаточно доводить, що банда Максима Максимова тероризує місто і творить бандитський беспредєл на вулицях під кришуванням і орудою Подільської поліції.

Подивіться ці фото:




Це поранення на тілі подільчанина Максима Скулька! Максимов вимагав від власника підприємства Скулька щомісячну грошову дань. Із своїми бандюками-спортсменами постійно приїздив на підприємство і бив Максима Скулька. Коли ж Скулько усе ж таки не злякався погроз і терору з боку Макса Максимова, його розтріляли у власному дворі з двох рушниць бандити Максимова. Розтріляли серед білого дня, у центрі міста, у дворі п'ятиповерхового житлового будинку!

Відморозкам Максимова було байдуже, що поряд гуляють діти, перехожі, що у дворі великого будинку вирує життя! Що є свідки, які бачили їх! Вони впевнені у своїй безкарності, бо їх кришує поліція!

Скулько впізнав своїх потенційних вбивць, тих хто його поранив.

Але наша "доблесна" поліція завела справу по статті... "хуліганство"!!!

Більш того, у лікарню до Максима Скулька неодноразово приїздив підполковник поліції Конєвщинський, і вмовляв Максима Скулька забрати із поліції заяву про збройний напад на нього! Обіцяв сам "влаштувати" справу, поговорити з "хлопцями".

Був там і керівник поліції полковник Микола Піщанський, судячи з усього, він підтримував подібний розвиток подій.

                               Конєвщинський і Піщанський провідали напівнепритомного 
                            Максима Скулька у лікарні. Які щасливі веселі усміхнені обличчя!

Зараз справа по замаху на вбивство Максима Скулька "спущена на гальмах", не розслідується, слідчих дій не проводиться. Ну "хуліганка", що з неї узяти!

Отакий терор, отакі "лихі дев'яності" панують на вулицях міста Подільськ. Бандитський кримінальний беспредєл охопив усе місто.

Його не було до призначення на посаду керівника поліції Миколи Піщанського, до того, як він підтягнув на верхні щаблі Анатолія Конєвщинського. Якому віддав усю владу і місто на "разстерзание".

Напад у "Дока-Піцці" на братів І., збройний напад на Максима Скулька, напад на відпочиваючих гостей нашого міста у ресторані "Фрегат" усе це частина ланцюжка кримінальної бандитської діяльності банди Максима Максимова та їхнього покровителя підполковника А.Є.Конєвщинського, "корєша" Максимова.

Кому, крім них, вигідний цей кривавий беспредєл у нашому місті?

Чи знайдуться у нашому місті і в області відповідальні чесні люди, які покладуть край бандитсько-мєнтовському беспредєлу?

Ми ж, за прикладом автора викладеного відео, закликаємо громаду, усіх мешканців міста об'єднатися проти цього беспредєла, покінчити з ним, покінчити з "шакалятами", що катують вас на вулицях міста!

Бо, нагадуємо, поліція з цим не справляється, бо сама в долі, має частку з доходів бандитів.

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ буде й надалі публікувати на шпальтах нашого сайту докази злочинної діяльності цієї банди.

Читайте нас. Знайте правду. Поінформований - значить, озброєний.

Немає коментарів:

Дописати коментар