суботу, 15 грудня 2018 р.

Інваліди Десятников і Левицький вимагають для себе мотоциклетів з кулеметами!

19-річний пенсіонер по розумовій інвалідності (бо більш немає причин бути пенсіонером у 19 років) Міша Десятников вимагає негайно прислати підкріплення у вигляді 5-ти мотоциклетів з кулеметами і дві зондеркоманди, аби впіймати іноземного консультанта мага Воланда, який, на його переконання, переховується в місті Подільськ під ім'ям Ярошенка Олександра, бійця Добровольчого батальйону ОУН Янгола.

Крім того помічниками Воланда, за епістолярними теревенями Міші, є усі правоохоронці й силовики Півночі Одещини, які створили організоване злочинне угрупування з правоохоронців з метою, аби Міша боявся вночі ходити в туалет і пердежем не створював враження початку військових дій. Міша відстоює своє право пукати в діжку під час війни, незважаючи на громадську небезпеку.

До злочинного угрупування правоохоронців, за словами Десятникова, приєднався навіть головний поліцейський Одеської області Дмитро Головін.

Будучи посланий усіма, включаючи лагідну пані-омбудсмена Людмилу Денисову, нахуй із своїм брєдом сивої кобили, Десятников почав їсти лампочки, і відчуваючи їх нестачу в організмі краде лампочки в держустановах, а керівників держустанов звинувачує у некомпетентності через малі запаси електричних лампочок.

Саме під впливом цього гастрономічного продукту в запалених мізках валютчика Міші Десятникова та міліційного пенсіонера сексуального збоченця-терпіли Віталія Левицького народжуються подібні комедійні опуси.

Ось ця елегантна, на їхню думку, вимога усіх заарештувати за допомогою додаткових сил:


Безкарність організатора цієї провокації та "подмьотних писем" Віталія Левицького, а саме він є автором усіх пасквільних кляуз, а не миршавий розумом Міша Десятников, вражає.

Крім того, що він робить із високопосадовців, правоохоронців та держчиновників, клоунів, примушуючи їх займатися подібним брєдом сивої кобили, витрачати свій час на відповіді по цьому брєду, що може кваліфікуватися як саботаж роботи державних органів, він ще й звинувачує подільських та одеських правоохоронців у бозна-чому! В організації ОЗУ для космічних проектів!

Ну хто повірить, що боєць Янгол, який воював на Сході України з російським окупантом безкоштовно, має змогу корумпувати таку кількість правоохоронців? Що у нього вистачає грошей для хабарів прокурорам, сбушникам, поліцейським, прикордонникам, працівникам військомату, співробітникам УВБ по Одеській області і самому генералу Дмитру Головіну?

І якщо раніш людська нечистоплотність Віталія Левицького могла розглядатися лише як продовження його психічного захворювання і злочинів на сексуальній почві, то зараз, підчас воєнного стану: як пряма диверсійна робота по руйнації та саботажу роботи державних установ та правоохороних структур Держави Україна.

Своїми брехливими кляузами він підриває конструктивну роботу цих установ, і чомусь дуже довго не несе відповідальність за злочинні умисні дії...

Мабуть, у додаток до усього букету його психічних хвороб у нього відкрився ще й комплекс мазохіста і він дуже по їбалу прагне.

Доведеться гроші за цю компанію на підрив роботи держустанов, яку фінансує відомий сепаратист Ігор Чорний, йому витратити не на віагру, а на пантенол та йод

П.С. Ми вимагаємо від правоохоронців звернути увагу на безпідставні звинувачення керівника Поліції Одеської області Дмитра Головіна в хабарництві і участі в Організованому Злочинному Угрупуванні з боку громадян Десятникова М.І. та Левицького В.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар