суботу, 8 грудня 2018 р.

Хроники пикирующего Паламарчука

Іудушка Паламарчук сьогодні вирішив висратися на воєнний стан у державі, оголошений президентом України і затвердженний Верховною Радою України.

Голова Куяльницької сільської Ради вирішив остаточно віджати собі приміщення у місті Подільськ. Зранку відбулося рейдерське захоплення приміщень у будівлі Подільської райради тітушнею Паламарчука під особистим керівництвом Іудушки.

Вигаданним приводом стало те, що Паламарчук хоче поміняти крісла у чужому приміщенні. Бо там невдовзі має сидіти іудушкина срака.

Уявіть собі, в країні воєнний стан, країна воює, а для підараса Іудушки Паламарчука немає більш нагальної і важливої проблеми, як тільки витратити гроші громади на нові крісла для своєї сраки!

На старих кріслах Іудушка працювати не може!

Воююча країна має витрачати гроші для оновлення меблів для того, хто сам є усього лише МЕБЛЕЮ у нашій владі!

Скомпонували і друкуємо гарячу хроніку подій пікіруючого гамнобомбардирувальника Іудушки Паламарчука по рейдерському захвату будівель Подільської райради. Хроніку узяли зі сторінки на фейсбуці бійця Добровольчого батальйону ОУН Олександра Ярошенка (Янгола)

ALARM! В Подільську невідомі вибивають двері у приміщенні районної Ради! Є інформація, що це рейдерське захоплення. Викликана на місце події поліція не перешкоджає зловмисникам! Нагадую: в області оголошений воєнний стан.

На місце події до захопленної рейдерами Подільської райради нарешті прибули інспектори Подільського відділку поліції Герескул Олександр Васильович та Карп Олександр Федорович. Вони не заважають діям рейдерів. Пізніше підтягнувся слідчий Бандура Олександр Васильович. Три Сашка ведуть себе явно не як три богатиря, не як захистники прав людей і правопорядку.

В будівлю захопленної Подільської райради приїхав голова Куяльницької сільради Сергій Паламарчук. Його підлеглі за його вказівкою почали ламати замок на електрощиті у будівлі райради! Куди дивиться присутня там поліція?! :(

Підлеглі С.В.Паламарчука, голови Куяльницької сільської ради, виносять з приміщення майно Подільської райради і заносять своє. Ось документи, які свідчать, що будівля належить саме Подільській райраді.







Формальним приводом для захоплення було оголошене бажання голови Куяльницької сільської Ради Паламарчука поміняти меблі в чужому, яке йому не належить, приміщенні. Для цього воно було зламане. В країні війна, шановні, а хтось досі дбає лише про нові меблі в кабінетах. 

Поліція Подільська, яка прибула на місце події, бачила документи про приналежність приміщень Подільській райраді, але жодним чином не завадила незаконним діям рейдерів. Опитали декого і похиляли звідти. Зараз поліцейських на місці пригоди немає. Загарбники тим часом продовжують свою справу.

Чому рейдерський захват приміщення був для С.В.Паламарчука таким терміновим пекучим і пекельним. Бо Куяльницька сільська Рада закупила 88 нових крісел для зали засідань за ціною 880 тис. гривень (по 10000 за крісло!). Дуже нагадує відмив грошей. Звичайно, тепер їм треба відзвітувати перед Одеською облрадою про використані гроші. Тому треба змонтувати десь ці крісла. Для цього, гребуючи законом і здоровим глуздом, вони зламали замки в приміщенні, що їм не належить, викинули старі чужі крісла, і почали монтувати свої! Оборутка за межами нахабності! Злочином покривають злочин! Під час воєнного стану майже мільйон грн. на крісла для ср...к сільських депутатів! Президенте України, подивись, яким чином місцева влада зрозуміла потреби воєнного стану! Чи з рейдерами разом переможемо?!!!

Продовження буде, як і трибунал над Іудою

4 коментарі:

  1. А почему молчит депутат Душейко по этому поводу? Ведь он выделил двести тысяч гривен на ремонт зала заседаний и мебель для зала. Причём здесь какой то левый Паламарчук? Каким боком он к этой мебели и вобще к залу районной рады? Может депутат выскажет своё мнение по этому вопросу?

    ВідповістиВидалити
  2. Душейко може тільки в дудку дудіти нині. А гроші він виділив зі свого карману той Душейко, цікаво? Чи з продажу свого заводу? ЧИ вніс проект змін до бюджету райради? Він зробив аж нічого, що відремонтували актову залу

    ВідповістиВидалити
  3. Есть люди, которые строят памятники и организовывают концерты за свои личные деньги, а есть люди, которые воруют наши деньги. Этот Паламарчук ещё в комсомоле деньги воровал. Достойный ученик Иванова. Все они долбоебы.

    ВідповістиВидалити
  4. Иванов украл у города 25000000 Долларов. Паламарчук- святой мученик. С его морды иконы писать надо.

    ВідповістиВидалити