суботу, 15 грудня 2018 р.

Цінуймо справжнє! Вшановуємо гідних!

Сьогодні ми хочемо поговорити про вдячність і адекватність, як відсутні риси для мешканців Подільського району і Півночі Одещини.

Які не цінують добро, які не цінують вкладення в майбутнє їхніх дітей з боку справжніх патріотів.

Для яких важливим є лише 300 грн і пакет гречки. І голімий піар з концертами за їхній же рахунок.

Котовські Партизани, як завжди, відверті, не приховують прізвищ та добрих чи ганебних справ тих, хто у чомусь вирішує долю громади.

Але акцентуємо увагу саме на відношенні пересічних, які готові проміняти добрі справи і від серця допомогу на піарівський фуфел шахраїв. Які будуть кланятися начальству, яке їх принижує, і не подякують тим, хто тихенько зробив для краю добру справу.

Просто хочемо порівняти рівень добрих справ і піару між тим, що зробив наш земляк Володимир Олександрович Осіпов та зайда-пройдисвіт рейдер Льошик Гончаренко

Володимир Олександрович Осіпов регулярно допомагає бідним сім'ям на Півночі Одещини: речі, іграшки дітям, продукти - це усе регулярно розподіляється між потребуючими, не тільки у Подільському районі , а й у решті районів Півночі Одещини. Володимир Осіпов купує комп'ютери у сільські школи, ставить в школах і дитсадках пластикові вікна, купує для шкільних сільських бібліотек високоякісну літературу на українській мові, на свята сільські діти отримують цукерки і солодощі, що не спроможні придбати їм батьки, Володимир Осіпов купує медикаменти і медичне обладнання для лікарень районів Півночі Одеської області, побудував ФАП у селі Бочманівка, організує і фінансує культурні заходи, він перший на високому рівні провів вечір пам'яті Євгена Чикаленка, фінансово допомагає у відновленні історичних пам'яток нашого краю. Багато інших добрих справ робить, не піарячись. Словом, вкладається в майбутнє нашого краю, а не купує прихильність виборців.

І РОБИТЬ УСЕ ЦЕ НА ВЛАСНІ ГРОШІ.






Олексій Гончаренко присвоює собі чужі заслуги, піариться на справах державних програм, до яких не має відношення. Віджав Цукровий завод разом з компаньонами у Подільську. Грабує край. Брав участь у фальсифікації виборів у Куяльницьку громаду.

НЕ ВКЛАВ ЖОДНОЇ ВЛАСНОЇ КОПІЙКИ У РОЗВИТОК КРАЮ!


Але Володимира Олександровича Осіпова влада міст Півночі Одещини чомусь не вшановує, не запрошує на місцеві свята, ніби то його добрих справ і не було.

Натомість пройдисвіт і ошуканець Льошик Гончаренко піариться на кожному святі, і бажаний гість повсюди. Хоч і через блювотне сприймання місцевих.

Можливо Осіпову, на відміну від Гончаренка, і не потрібне будь-яке визнання його добрих справ, чи щиросердне чи холуйське, але ж справа не у ньому, а в нас. В нашій гречкосійній підлісті, в наших принципово закритих очах, в нашій дешевій продажності.

Люди не сліпі, усе бачать. Але продовжують кланятися іудам за гречку.

Теж саме й, наприклад, по Кодимському району.

Микола Васильович Сорочан, фермер, бізнесмен, волонтер, будує дороги і школи, забезпечує району гарантовані робочі місця, із соціальним пакетом. Робить для рідного краю фантастичну підтримку.

Він не піариться у фейсбуці чи інших мережах, не робить замовних матеріалів у ЗМІ.

Натомість, придністровський контрабандист Сергій Лупашко, що експлуатує рабський труд людей на незаконних бізнесах, відправив два ящика яблук на третю лінію в АТО, і вже рік на цьому піариться, як ошпарений. Кількість матеріалів про цього "благодєтєля" на сторінках у соцмережах виходить за рамки здорового глузду.

Смішно, огидно, але Лупашкові - усе Божа Роса.

Дешевий піар і гречка продовжують бути ефективними. Ефективним інструментом для перебування у владі, для досягнення влади.

Та ж ситуація і в Балті по лінії Михайло Лазаренко - Сергій Мазур.

Хтось своїм трудом розбудовує свій рідний край, а хтось смокче державні гроші в свою кишеню під виглядом реформатора (Але це окрема тема, окремого розслідування)

Ми ж дивуємося невдячності посполитих нашого краю, їх самогубному баранству, їхній тупій продажності.

І розуміємо, що ситуацію змінять не наступні чергові вибори за ту ж гречку, а кардинальні міри і наша спільна воля.

Слава Україні! Не продавайте майбутнє своїх дітей!

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/02/blog-post_24.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/12/blog-post_51.html

1 коментар: