суботу, 20 травня 2017 р.

Тельбухи перемогли! Жіночі геніталії на другому місці

Завершилося чергове опитування. На цей раз темою опитування було: "Хто платить Мішкі Десятникову за кляузнічество і крючкотворство?"

Що ми взнали стосовно Мішки Десятникова?

Путін навіть баланди Мішкі не дає. Гребує. Незважаючи на шалену полум'яну любов Десятникова до путіна. Путін, як і Серьйожа Гінкул, природні антисеміти.


Валентин Пилипович Душейко теж крім слів "Да замолчите ви наконец!" нічого і нікуди Десятникову не посилав. Пилиповичу вистачає свого сєпара Загарії, нафіга йому ще один ручний сєпар Десятников?

А от з Понепалючкою цікавіше. 25% опитаних впевнені, що Понепалючка підкладає під Мішу дівчаток. Міша - хтива стара скотиняка. Тобто, гроші в Понепалючки скінчилися - розраховується живим товаром. Натуральний обмін: за шматок плоті мішиного язика - шматок плоті пізди понепалючкиних шлюх. Сексуальне спілкування з Мішою рахується для шлюх виробничими травмами.

Ну і, звичайно, лідер брудних справ нашого регіону Гарік Галкович Чорний! Його, як роботадавця Міші Моссада, підозрюють 75% опитаних. Ну Гарік - сука, тож на нього і усі підозри. Але Гарік не просто сука, Гарік - хитровиїбана сука. Тож історія розводу молдованином єврея просто має увійти в аннали (не плутати з дупою Чорного!) "Очевидного-невероятного"!

Гарік, який обіцяв Десятникову щодня для нього власноруч робити форшмак, розплатився з Мішею требухою, тельбухами і лівером риб'ячим. Але Міша і це зжер. Бо в тельбухах, на його думку, радіації немає.

Словом, напрягає свою подлючість провокатор і холоп Десятников виключно за пізду і рибу, впевнені мешканці Подільська.

А народ, як відомо, ніколи не помиляється!

Немає коментарів:

Дописати коментар