неділю, 21 травня 2017 р.

Нєжданчик! Показували лоша, а продавали козеня!

От цікаво, чи встигла перший віце-мер Подільська і керівник районного БПП Тетяна Степанівна Понепалюк купити, за допомогою Серьйожі Гінкула, про що писали Котовські Партизани  http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/05/blog-post_60.html  , у Роми Прокопчука його долю на "Типовому Котовську ВКонтактє", до того як цей ресурс заборонив президент Петро Порошенко?

Якщо встигла, то Рома зараз на Гавайях співає: "Без лоха - жизнь плоха!"


А якщо не встигла, то, значить, Серьйожа Гінкул погано збивав ціну, і, взагалі, лох, якого тупо розвели, на найпростішій спецслужбовій комбінації. Ну лошара Гінкул знає про що ми. І із зекономлених ТП грошей йому нічого не світить, як і посада на службі в Понепалюків у зв'язку із профнепридатністю.

Таким чином, із потужних інформаційних ресурсів у Подільську лишилися тільки КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ. Зареєстрований наш сайт у Сполучених Штатах Америки, тож можете починати писати на нас чєлобітниє Дональду Трампу.

Тобто, офіційно заявляємо для Тетяни Степанівни, яка знаходиться зараз у безвиході, що стартова ціна нашого сайту - 9 млн. євро! Якщо такої суми у вас у кишені немає, ви до конкурсу не допускаєтеся!

Як казала наша знайома-повія: їбіть свій уніак - дешевше вийде!

А ми спостерігаємо нашу статистику, що підросла після падіння останнього крупного гравця на інформаційному полі Подільська, і посміхаємося у свої козацькі вуса!

Немає коментарів:

Дописати коментар