понеділок, 22 травня 2017 р.

Рейтинг кандидатів на майбутніх парламентських виборах по 137-ому. Відбулися зміни

Зміни відбулися достатньо суттєві і цікаві. Тож розглянемо і проаналізуємо їх.

                                                            Рейтинг на 22.05.2017 р.

                                                              Рейтинг на 12.05.2017 р.

На один  відсоток зменшився рейтинг Сергія Паращенка, але це в межах математичної погрішності, гроші і адмінресурс все ще при ньому.

Рейтинг Сергія Петровського впав суттєво, аж на три відсотки! За такий короткий проміжок часу це тривожна тенденція, яка свідчить про непевність чи штучну роздутість рейтинга кандидата.

Так само суттєво на три відсотки виріс рейтинг голови Кодимської райдержадміністрації Вадима Козачка. Пов'язуємо це із значними успіхами в господарчій діяльності Вадима Козачка на посту голови райдержадміністрації. Бо саме в цей час розпочався ремонт доріг, фінансування яких забезпечила команда Козачка. І який здійснюється під пильним контролем професіоналів з його команди і Козачком особисто. Тривка і плідна робота дала свій результат в електоральних симпатіях. До того ж в команді Козачка потужна група креативних політтехнологів, які професійно висвітлюють його діяльність.

Стрімко зріс на цілих п'ять відсотків рейтинг Володимира Осіпова. Можливо це пов'язано з його останніми робочими поїзками по усьому округу, а також наслідки його благодійної діяльності і підтримки просвітницьких проектів. Хоча Осіпову ще треба затвердитися на захоплених позиціях: він, як і раніш, маловпізнаваний усіма, крім своїх співробітників в окрузі, йому не вистачає команди креативщиків і професіоналів, у нього слабкий імідж невнятного хлопця, не вистачає лідерської харизми, погана відео та телевізійна картинка. Тож, мабуть, ці виборчі відсотки Володимирові - авансом.

Віталій Свічинський твердо залишився на своїх позиціях, своїх п'яти відсотках. Прогресу не видно, але певний електорат у Віталія в окрузі є.

Підріс рейтинг Олега Янчевського, що ми теж пов'язуємо із соціальними і благодійними проектами, які проводить Олег. Ріст незначний, але це ріст уверх, а не падіння чи тупцяння на місці. Тобто, позитивна тенденція. Можливо, Олегові треба розширювати свою політичну діяльність більш широкими проектами і заходами.

Драгомарецький і Шмушкович - лузери.

Ситуацію на електоральному полі відслідковуємо, громаду округа - інформуватимемо.

Немає коментарів:

Дописати коментар