понеділок, 29 травня 2017 р.

Неначе стегна у шалави нас інтригує похітливо...

Котовські Партизани ретельно відслідковують рейтинги майбутніх кандидатів у Верховну Раду по нашому округу.

Відбулися зміни.
                                          Останній
                                  Передостанній


Рейтинг Паращенка схожий на пам'ятник перемогшому онанізму - стоїть.

Рейтинг  Вадима Козачка невпинно зростає. Його ім'я на слуху. Ажіотаж навколо Кодима-феста сприяє росту популярності Вадима серед виборців. Він упізнаванний більшістю виборців. Вадим Козачок в електоральних симпатіях вийшов вже на друге місце. На наш погляд, ця тенденція триватиме.

Ще стрімкіше зростає популярність Володимира Осіпова. Його постійна благодійна і просвітницька робота дається взнаки. До того ж у Володимира потужна штабна структура у районах (крім Балтського) Але чи будуть ці люди працювати, чи виявляться виборчими заробітчанами покаже час. Ці люди не звикли працювати, вони звикли керувати і наказувати, тепер же  треба по землі бігати. Але, впевнені, Осіпов примусить. Осіпов - місцевий, а не зальотний, усіх знає: хто працює, а хто поважно роздмухує щоки. Тож наданий йому адмінресурс, швидше за усе, використає ефективно. Володимир Осіпов вийшов на третє місце в електоральних симпатіях.

Петровський, судячи з усього, буде вкидати гроші в округ безпосередньо у передвиборчий період. Оскільки основна його рухова сила перейшла в іншу політичну силу, а на партійні структури "Батьківщини" надії немає, шанси Сергія дуже й дуже туманні. Ані соратників, ані креативної команди, ані, дійсно, благодійної діяльності для людей у нього і від нього не спостерігається. Рейтинг плаває в межах вірогідної математичної погрішності.

Віталій Свічинський не втрачає і не набуває. Треба Віталію визначатися...

У Олега Янчевського рейтинг підростає. Нарешті Олег знайшов собі розумну команду - і це приносить результат.

Драгомарецький і шмушкович - у дірявому виборчому човні. Лузери.

"Неначе стегна у шалави нас інтригує похітливо
Оте життя, гойднувшись вправо - гойднулось вліво..."

Немає коментарів:

Дописати коментар