понеділок, 8 травня 2017 р.

Щоби потім провокатори не казали, що не знали, що живуть в Державі Україна!

Подільський відділок Національної поліції готовий жорстко та оперативно реагувати за усі прояви сепаратизму і екстремізму, які можуть виникнути під час масових заходів 9 травня. Подільський відділок Національної поліції попереджає про недопустимість демострування тоталітарних радянських символів і символів держави-окупанта під час заходів вшанування загиблих у Другій Світовій війні.

Подільський відділок Національної поліції провів профілактичні заходи з відомими особами сепаратистських настроїв серед керівництва міста та їхніх посіпак.

Окрема подяка керівнику відділка Національної поліції міста Миколі Піщанському і керівнику дільничих інспекторів Ігорю Гритенюку. Ми знаємо цих людей як патріотів України і віримо у їхню здатність навести лад на вулицях нашого міста.


З приходом Миколи Піщанського до керівництва Подільським відділком Національної поліції поліція Подільська стала виконувати свої прямі обов'язки. Розкриваються злочини, ведеться профілактична робота, у місті наводиться порядок. Разюча різниця з тим, що було до його приходу. Також на ситуацію вплинуло відсторонення Анатолія Конєвщинського від "рулєнія" відділком. По його злочинній діяльності досі триває службова перевірка.

Ми сподіваємося на мудрість і професіоналізм Миколи Піщанського і його підлеглих та їхню здатніть рішуче пресікти будь-які провокації і порушення закону під час громадських заходів 9 травня. І притягти до відповідальності порушників українського закону.

Наснаги Вам, панове!

Слава Україні!

П.С. Звертаємо увагу, що сепаратисти з комунального телеканалу КЕТ продовжують називати День скорботи за усіма загиблими "святом Дня Перемоги"! Наголошуємо, що держава Україна не була учасником цієї війни, а Український Народ в цій війні воював і проти німецьких фашистів-окупантів і проти російських фашистів-окупантів.

Скорбимо за усіма загиблими! Яка може бути "Перемога"? Геть кацапське "побєдобєсіє"!

Немає коментарів:

Дописати коментар