понеділок, 29 травня 2017 р.

Клоун уїхав, цирк залишився...

Льошик Буряченко виявився таким же самим Космонавтом і Наполеоном, як і його друг почивший в адміністративній бозі Едік Доценко.

Клоун Едік вкрав бичачу сперму в Чорноморському порту, планував засадити Подільський район бамбуком, залити Європу липецьким вином, знищити швейцарських сировиробників за допомогою поставок липецької бринзи. Планів у Космонавта було громадьйо!!!

І ось тепер в Ліпецьке привезли гладуна Льошу Буряченка.


Льоша перещеголяв свого знавеснілого попередника! І якщо щоби вгамувати дурість Едіка йому достатньо було налити стакан горілки, то для Буряченка треба готувати "смірітєльную сорочку" 60-го розміру.

Блять, свій до свого по своє.... Ці ідіоти що "почкованієм" розмножуються? Чи Рая Тінкован, коли наливала Льошику в стакан, країв не бачила?

Льошик одразу наобіцяв нам туристичний бум і Нью-Васюки.

                                                Жопа Раї прикрасила публікацію на "Трасі-Є-95"

Льошик, перед тим, як робити такі гучні заяви за принципом "Прийшов-побачив-переміг!" треба було хоча б проконсультуватися з Павлом Кириленком, Олександром Ярошенком (Янголом), Юрієм Бондарем, Ольгою Чорною, києвською студенткою, що академічно працює по історії монастиря.

Поговорити з єпіскопом Кіпріаном. Краще ти б з ним у Казбеках то відро вина випив!

З 2008 року ці люди ведуть роботу по наданню території і архитектурній споруді статусу історичної та архетектурної пам'ятки.

Роблять кропітку роботу без розголосу!

А ти, Льошик, на своєму дурному піарі тільки примагнічуєш "чорних копателів"!

Ото будеш сам з ружбайкою коло монастиря цілодобово по періметру ходити!

А про плани відйому території архієпіскопом Олексієм з московського патріархату ти не чув? Він у 2014 році заявив: "Тут усе наше!"

А про те, що галерея, яка сто років була в ідеальному стані!, руйнується прискореними темпами, бо поставили залізні двері на вході? Ти ж туди навіть не заліз в підземелля, бо там вхід вузький і низький! А Буряченки не перед ким на коліна не ставали!


Словом, Льошик, піздюхай потихеньку в бік Вінничини. Десь там по дорозі, як Бендер з Кісою зустріли отця Федора, зустрінитесь з чимчикуючим босоніж з Києва Космонавтом Доценком!

Вам буде про що поговорити. І про бринзю і про бамбук. Бо ви - два бамбуки. Брати по космічному розуму.

А також про те, який поганий народ в Подільському районі двум "реформаторам" дістався! Нерозумний, невдячний і наполеонівськими планами не страждаючий...

П.С. Без державного статусу, без охорони з боку держави, без заохочення з боку держави науковців Інокентієвський монастир не підняти! І запускати туди треба не Льошика Буряченка, а, насамперед, науковців!

А Буряченко виклав ратиці на стіл і раденьке... Зайда і є зайда, ніякої відповідальності...

http://trassae95.com/all/news/2017/05/29/vlasti-rajona-na-severe-odescshiny-hotyat-otkrytj-dlya-turistov-unikaljnyj-podzemnyj-monastyrj-39120.html

Немає коментарів:

Дописати коментар