понеділок, 15 травня 2017 р.

Чергова афера пройдисвітки Понепалючки! Демпінг на інформаційному полі руками Серьйожі Гінкула!

З 2014 року Танька Понепалючка завзято намагається збудувати власну медійну імперію, яка має стати для неї підгрунням її політичної кар'єри, інструментом приходу до влади. Справа просувається кепсько, як і все за що береться Тать Степанівна.

Причини дві: вроджена моральна нечистоплотність (впливає на редакційну політику) та відсутність розуму і розуміння (визначає кадрову політику)

Спочатку Танька піддавшись на улесливі вмовляння пустобріха, неука Дімочки Урсатьєва спробувала створити інформаційну агенці. УНІАК-інфо, яку в народі прозвали МАНІАК-інфо. Спроба накрилася мідним тазом, бо розводіла Дімочка не вмів нічого робити, окрім як годинами пудрити мізки, страждаючій на манію величі Танічкі, нью-васюківськими планами, та й дуже скоро продався конкурентам за чечевичну похльобку (перед цим спиздивши в Танічки мопед, за що й отримав брудне погоняло Діма-МоПедик) Якщо додати до того, що провідним і єдиним журналістом МАНІАКу-інфо була порепана торговка автозапчастинами з ринку Танічка Дальчук, то фіаско нью-васюківських планів було неминуче.

Зараз УНІАК-інфо перетворився на особисту щоденникову сторінку ексбіционістки Танічки Понепалюк, ніякої суспільної і політичної ваги не має, і зачах, як фіалка від поливу сечею.

Але ж влади хочеться! А засіб для неї відомий лише один: красти гроші з бюджету для підкупу виборців і тупо безсоромно піаритися, приписуючи собі навіть створення із глини Адама і Єви.

Оскільки мізків не вистачає створити потужний інформресурс, то Понепалючка вирішила віджати вже розкручений.

Але оскільки грошей в неї зараз небагато, вона вирішила демпінгнути, просто збити ціну, майже до безціні.

На допомогу їй припиздюхав вірний понепалючкин холуй Серьйожа Гінкул. На своєму зливному бачку "Сумеречное сознание Котовска" він почав компанію на демпінгнізацію вартості ресурса, занижуючи майже в 10 разів!

Звичайно, це тиск на власника ресурса, аби Понепалючка купила ресурс за безцінь. І хоча ми знаємо купу історій, коли зміна власника приводила до занепаду сайтів (яскравий приклад "Північ-інфо") Понепалючка завжди розраховує у місцевій політиці на спринтерську дистанцію.

Історію про співпрацю Гінкула і Понепалючки у фактичному віджимі відомого у Подільську інформресурса нам повідомила наш кореспондент Танічка Дальчук. Саме ця героїчна жіночка, ризикуючи життям, розкопала і злила інформацію про те, що Понепалючка бере Гінкула на роботу до себе. Мабуть, майбутня посада і є платою за допомогу у віджимі.

Останнім часом Гінкул кому тільки не пропонував свої непрофесійні послуги, але скрізь отримував відмову (Осіпов, Сінько, Янчевський). Серьйожа звик жити на широку ногу, торгуючи честю, аж раптом товар виявився залежалим і непотрібним. Ось і продався за срібники аферистці, від якої усі професійні журналісти відвертаються. Яке їхало таке й здибало.

Понепалючка ж продовжує намагатися створити свою інформаційну імперію, але кожного разу у неї виходить лоток з плойками.

Ми будемо відслідковувати історію з віджимомом інформресурса та інформувати читачів про перебіг подій.

П.С. Один сайт-"зливний бачок" у Подільську продовжує радувати свою убогу аудиторію убогими "перлами"!


Таке складається враження, що ветерани особисто їбали маму автора цих рядків і подарували йому можливість жити!

Немає коментарів:

Дописати коментар