пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

МАЙБУТНЄ ПРОТИ МИНУЛОГО У КОТОВСЬКУ!

Рукавичку кинуто! Чи вистачить у нинішнього мера сміливості і шляхетності її підняти?!

Чи "кульгава качка" зробить вигляд, що вона глуха, сліпа і, взагалі, на лікарняному?!



















"Я, Олександр Ярошенко, кандидат на посаду Котовського міського голови викликаю на телевізійні дебати Анатолія Іванова, кандидата на посаду Котовського міського голови.

Оскільки я, Ярошенко Олександр, є наймолодшим кандидатом, а він, Іванов Анатолій, є найстарішим кандидатом, то вважаю наша дискусія буде доречною і цікавою для громади.

Це буде розмова Майбутнього з Минулим.

Нехай Минуле прозвітує про зроблене, а Майбутнє поділиться перспективами, немай Майбутнє задасть питання Минулому, а Минуле знайде запитання для Майбутнього.

Як, солдат, що воював в АТО, я маю до нинішнього мера багато питань, його теж, мабуть, цікавить бачення таких людей, як я, людей з новими поглядами, на перспективи міста!

Закликаю Анатолія Іванова продемонструвати свою відкритість, відданість принципам громадянського суспільства та поваги до свободи слова і прийти на телевізійні дебати зі мною, Олександром Ярошенком, на міському комунальному телеканалі КЕТ!

Телеканал КЕТ є комунальним підприємством, тому, думаю, із радістю погодиться надати двом кандидатам на посаду Котовського міського голови час у прямому, підкреслюю, Анатоліє Павловичу, прямому ефірі!

Сподіваюсь на Вашу небайдужість до прагнень котовчан знати правду і мати повну інформацію, щодо кандидатів на відповідальну посаду.

Олександр Леонідович Ярошенко, кандидат на посаду Котовського міського голови"

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009616543577

Немає коментарів:

Дописати коментар