четвер, 8 жовтня 2015 р.

Злі жидобандерівці образили регіоналку-жопоблоковку!

Наша Таня громко плачет, отобрали сайт у Тани! Тише, Танечка, не плач, в жоппоблоке дадут "мани"!

Танічку Дуральчучку вчергове доля образила! Мало того, що доля не дала їй жопи, і Танічка була змушена піти у жоппоблок, аби хоч трохи жопи придбати, так ще й злі жидобандерівці забрали у неї сайт, який вона із хибною зарозумілістю називала своїм!

Ця шахрайка Дуральчук, яка, як їжачків, народжує щохвилинно брехню у муках, брехала Котовській громаді і намагалася привласнити чужу власність.

Справа у тому, що сайт Бірзула.ет. юа їй ніколи не належав, вона навіть не мала там прав адміністратора. Звичайний дописувач, яким міг бути на цьому сайті будь-хто! Але ніхто не хотів сідати срати поряд з Дуральчучкою, бо вона загадила своїм епістолярним гімном навколо себе кілометри площі.

І ось Танічкі дали копняка під те місце, де у людей має бути дупа, бо зовсім вже сепаратистка розперезалася!

Тепер вона дзвонить хазяїнові сайту щохвилинно, спершу повідомляє, що вона стоїть на колінах, а потім починає жалюгидно благати повернути їй можливість гадити на сторінках видання! Скиглить, як Азаров без лопати! Її шакалячий вий лякає сусідів, у них судоми і нервовий тік! Але Танічка вою не припиняє, бо не гадити для неї все одно, що не дихати!

Наразі по завданню жопоблоку вона вийшла на трасу і працює на трасі. Будь яке бажання за ваші гроші!

А ще нещодавно Танічка клялася черевиками Гадіка Колісниченка, що Анатоліобіотик Іванов у присутності чотирьох нотаріусів на колінах запропонував їй бути його прес-секретарем і Музою!

Знаючи Падлича, розвінчаємо цю брехню, бо Іванова, як Донбас, ніхто ще на коліна не ставив! Навіть у дитячому садочку! Навіть у церкві!

Так що наша Танічка - впердє! Бо в жопі блок!

Немає коментарів:

Дописати коментар