середу, 7 жовтня 2015 р.

Відбили підсумки у мера!

Закінчилося опитування головним персонажем якого був мер-сепаратист Анатолій Іванов і цнотливий білопухнастий кандидат у мери Котовська Анатолій Іванов.

Питання стояло руба, було прозоре, як води Іордану, ясне, як очі нашої зв'язкової Орисі і продуктивне, як вибори на цвинтарі: "За що сяде в тюрму Анатолій Іванов?"

Ненависть і гидливість котовчан до цього панка вчергове підтвердилась цим опитуванням!

Більшість, 52% чітко розуміє, що Анатолій Іванов сяде в тюрму за згвалтування кози! Мабуть тому, що цей факт легше довести, ніж службові злочини мера та його антидержавницьку діяльність! А може тому, що коза, на відміну від чиновників і суддів, які мають осудити мера-злочинця, - хабарів не бере!

А оскільки Анатолій Іванов взяв її явно не ласкою і ніжним словом - то відділлються мерові козячі сльози!!!

Друге місце посіли в опитуванні ті містяни, що вважають, що Анатолія Іванова посадять за корупцію! Виявляється в місті повно ідеалістів! і це наш електорат! 36% вірять у торжество правосуддя і невідворотність покарання! Більш ніж третина! Котовчани, ми пишаємося вами!

І уквітчала наш букет майбутніх нелегких випробувань для Толіка Іванова відповідь "за сепаратизм", 11%. Усі, звичайно, розуміють, що Толік-Нолік сепаратист від народження і сєпарську цицьку з немовлятського віку смоктав, просто народ сумнівається, що його за це посадять: процедура не відпрацьована, та й за згвалтування кози - цікавіше! Уявляєте, якщо ще процес буде відкритий! Як співав Олександр Галич: "А из зала кричат, давай, бля, подробности!"

Словом, позбавляємося від мера зоофіла-гвалтівника, корупціонера і сєпара і будуємо світле майбутнє для нас і наших дітей і нашому місті.

Немає коментарів:

Дописати коментар