суботу, 3 жовтня 2015 р.

Рыцари без страха и упрёка!

Прочитали на "ПОРВХВОСТ-КОТОВСЬК" списки в кандидати депутатів міськради.

Ну, що вразило насамперед.

Непрохідне 14-те місце Серьожи Коваля у Блоці Путіна-Порошенка (БПП). Особливо своїм блюзнірством вразило те, що він стоїть одразу після 13-го Вітька Квятковського, який завжди був у нього і його батька на побігеньках. Кожному визначили свої місця Тетяна Степанівна і Валерій Васильович.

А це нещодавно на приватній пиятиці називали Серьожу майбутнім новим лідером міста.

Неприємно вразило і 13-те місце україноненависника Вітьки Квятковського, який завжди заявляв, що державу Україна він не визнає, на референдумі 1991 року за неї не голосував, тому її ненавидить, цитуємо видання Українська Правда! (При цьому користуючись депутатським мандатом виділяв собі українську земельку у межах міста на пільгових умовах аж гай шумів!)

За які такі заслуги Понепалюки, які останнім часом позиціонують себе українськими патріотами і, навіть, бандерівцями!, віддали йому таку честь! Чи забули його підлі відео з Антимайдану? його гнівні образливі слова проти украінських патріотів? його полум'яні речі на захист зрадника і вбивці українського народу Януковича? Ми думаємо, ані українські патріоти, ані бандерівці Понепалюків не зрозуміють!

Хоча, що про Серьожу говорити, коли, за нашими розрахунками, навіть вічний слуга Тетяни Степанівни Коля Зайцев у депутати не проходить!

І тільки мужній Валік Перлєй поставив себе на таке страшне і прокляте для усіх кабаллістів і нумерологів число 22!

Список "ВИродження" очолив вічний партійний перебіжчик і обозник Саша-Кнур Плахотний. У яких тільки партіях не побував цей слизький і улесливий до начальства пан! Ще пару місяців тому він очолював новостворений Котовський осередок Аграрної партії! До того перебував і серед СДПУшників (дупошників), і серед регіоналів, де зірка його політичного дебілізму розквітла яскравим сяйвом. Ми не забули і фінансування антимайдану і заклики до переслідування українських націоналістів і хабарі в КУКАРЕКУ (багато він там накукурікав!) Тепер цей вирожденець знову йде на вибори, вже першим номером.

Другий - комуніст Бацура. Ну куди ж бідному комуністу податися, як не під крило жидобандерівського олігарха Коломойського!

Де ваші принципи, Степан Юхимович?!!! Ленін у гробу, дивлячись на вас, перевертається! Надя Крупська кривавими сьозами вмивається! Товаріща Сталіна на вас нєт!!!

П'ятірочкою у список "ВИродження" прослизнула Натаха Войцеховська. Ну ця куди хочеш проСЛИЗНЕ! Хоча їй звичніше шістдесяддев'яточкою. Теж, до речі, пару місяців тому разом із Кнуром засновувала в місті осередок Аграрної партії. Але із плодородного Натаха копирсається не в землі, тому, мабуть і пішла дихати у хвіст Івановським холуям Плахотному, Бацурі і Вихованцю (теж цікавий персонаж: сраколиз на довєрії, колишній депутат декількох скликань від БЮТ)

Ну і Голіченко Людмила Миколаївна, гаманець Іванова, збірник податків для нього на ринку, стародавня подруга Тамари Іванової своїм 8-им номером у списку доводить, що котовське "Відродження" це суто проект Анатолія Іванова.

Про це також свідчать опущені нижче у списку Євтодій, Жуковський, Куліченко, Мельник.

Але так познущатися, як познущалися над Максиком Перлєєм, то треба бути ізвєргом! Абсолютно, ані за яких умов, непрохідна 27-ма позиція! Він чесно крав для Анатолія Палича, наставив своїх підписів на довічний термін, прикриваючи Івановські оборудки, годував із власних рук його курочок - і раптом маєш! використали і викинули, як використаний вироб №2!

Вітаємо Аграрну партію, нарешті у політику разом із комсомольцем Цурканом піде і його дружина! Дозріла, значить, до величі чоловіка!

У Ляшка нас щиро образила 18-та непрохідна позиція Віталія Левицького, який є українським патріотом і фаховим юристом, саме йому місце у міськраді й личило б!

Укроп настільки блідий і немічний, що про нього нічого сказати, крім того що другий номер Артур Вихованець гарно співає українські пісні. Його дружина Оксана, до речі, йде від "Нашого краю". Який політичний антогонізм у цій родині!

Батьківщина з її вічним нікому не потрібним Барським стала жертвою інтриг в обласній організації. Ну так завжди у них було з їхніми Козаченками-Барвіненками! Традиція, бля..ь!

Ну сам "Наш край" - це загін сепарів і пенсіонерів на чолі із збитим льотчиком Таранчуком! Обговорювати сепарів та їхні дії ми ніколи не мали звички.

В "Жопоблоці" нас здивував Сергій Дупак, та ще й на прохідному місці. Хоча можливо 13 номер усі інші відмовлялися брати, а Сергій ніколи не вірив у забобони. А, можливо, "Жопоблоку" знадобилася техніка Сергія, чи його учні у якості передвибоних негрів. Усі інші то або комуняки, або колишні комуняки, або регіонали, що зачаїлися, до кращих часів, яких для них не буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар