пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Масони. На вулицях Котовська. Дожили

Масони, виявляється зустрічаються не тільки у лісі, про що писали КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, але й не приховуючись на вулицях міста, нібито під виглядом випадкової зустрічі.



Але це не так! А так як у відомому анекдоті: Едя Доценко і Сірьожа Коваль просиділи 2 години у розкішному кабінеті Доца в райдержадміністрації, а потім ще півгодини теревенили на перехресті.

Навіщо Сергію Ковалю, який не має бізнес інтересів у районі, гоняти бобра стільки часу із очільником району? - Бо масони!

Колишній регіонал Коваль зараз є членом партії Петра Порошенка "Солідарність" (ну, Котовський осередок партії БПП став притулком і порятунком для більшості котовських одіозних регіоналів, нагадаємо, що колишня подруга Серьожи Коваля Натаха Войцеховська там теж встигла відмітитися!) і, відповідно, він обговорював з масонським братом вибори у районі. Ну такий собі гонець від панів Понепалюків до раба Доценка із вказівкою від пана Шмушковича що робити, аби не обісратися.

Те що БПП на чолі із його котовськими очільниками має дуже низький рейтинг у Котовську і Котовському районі дуже турбує масонів, тому дрібні масони змушені зустрічатися майже відкрито, на вулицях міста і вести розмову про фальсифікацію виборів, аби догодити своїм хазяям.

Їх врятує тільки кража!

Хоча все що можна було вкрасти, вони вже вкрали, або приватизували!

Не приватизували тільки наші душі, наш вибір і наші голоси!

Не голосуймо за недороблених масонів з БПП, голосуймо за патріота брутального солдата Олександра Ярошенка!

І тоді масони будуть зустрічатися у тюрмі!


Немає коментарів:

Дописати коментар