понеділок, 12 серпня 2024 р.

Палеонтологія рідних місць. Подільщина і динозаври (ФОТО)

Людство народжувалося по різному.

Хтось виповз із води, хтось перевтілився із мавп завдяки праці, хтось на помийці знайшовся, хтось знайшовся у капусті, а хтось вискочив із пізди на лижах.

Відповідно не тільки духовний розвиток, гастрономічні смаки, сексуальні пристрасті, але й фізіологічні особливості у хомо сапієнс різняться.

Але оскільки Україна прекрасна своєю різноманітністю, ми на шпальтах нашого видання відкриваємо наш маленький місцевий віртуальний паноптікум. Щоби ви розуміли, що люди з обмеженими умовностями це теж наше багатство, хоча і сране.

Просимо наших шановних читачів присилати фото і свої спостереження про тих, хто ще не остаточно із худоби перетворився на людину в силу власного бажання.

Обіцяємо відправляти ваші матеріали в Інститут палеонтології, Інститут прикладної археології, Інститут Фізіологічних відхилень та Інститут психічних патологій Академії наук України.


пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Волоцюзі - по заслузі! Покарання для мародерів невідворотнє! (ФОТО)

Ну, словом, досудове слідство во Вовочці Чеху, ТЦКакашнику, мародеру, хабарнику і шантажисту, який шантажував подільських чоловіків, вимагаючи з них гроші, погрожуючі відправкою на передову, у саме пекло, і який був схоплений на місці злочину, закінчене. Справу передали в суд.

Затримали зловмисника Вовку Чеха, коли він передав заздалегідь підготовлене ним тимчасове посвідчення військовозобов’язаного і отримав за цю "послугу" гроші в сумі 15 тисяч гривень.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/05/blog-post_14.html

За скоєне мародеру і шантажисту Чеху загрожує штраф від 17 тисяч до 68 тисяч гривень або пробаційний нагляд на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

І хоча Вовка кричить, що мародерив він виключно для Дарьюшки на ботокс, інтимні стрижки і преміум-класу позашляховики (токмо волєй пославшей мя жени!), а також на допомогу голодаючим дітям Поволжжя, із Сизрані, загін і редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, вважає його рецидивістом, що не вгамується красти і мародерити у будь-якій сфері професійної діяльності, і закликає найсправедливіший у світі Подільський міжрайонний суд дати справедливу оцінку і заслужений справедливий вирок цій мародерській потворі.


четвер, 8 серпня 2024 р.

За Україну, за її волю, за Честь і Славу, за народ!

У серпні 2013 року КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ написали слова до пісні, яку можна вважати за гімн справжніх у Подільську. Співається на мотив гімну України:

Ще не вмерла партизанська і слава, і воля!

Ще повісим окупантів на міських тополях!

Згинуть зайди тимчасові, кляті пацючата!

У Європі будем жити, хлопці і дівчата!


Душу й тіло ми положим за закон і право

Бути вільним і щасливим у своїй державі!


Від Війського містечка аж по сам Куяльник

В дупу владі гнів народний війде як паяльник!

Розжбурляє феодалів по могилам й тюрмам!

І ніхто вже не згадає більше отих курвів!


Душу й тіло ми положим за закон і право

Бути вільним і щасливим у своїй державі!


Прокидайтесь та вставайте, кайдани порвіте!

Окупантів злою кров'ю волю окропіте!

Щоби повік подільчани в хаті не журились -

Приберіть сміття із міста, де ви народились!


Душу й тіло ми положим за закон і право

Бути вільним і щасливим у своїй державі!

11 років минуло, а ситуація не змінилась на краще: колишніх пацюків замінили нові пацюки (Свинопацюки і свинособаки)

середа, 7 серпня 2024 р.

Стриптиз можновладців! Бєстижиї! (ФОТО)

"Стриптизерка Мурка

Прибула в міськраду.

Оголила тучні тілеса..."

Мурка не припиняє дивувати і шокувати місцевий ошелешений люд. Перестала ходити в лоток - хай, водку віскасом не закусює - хай, щоки в бурундука і сраку у борсука позичила - хай.

Але влаштовувати стриптиз-шоу на нарадах у міськраді - то вже за межами етики держслужбовця! Навіть "держслужбовця на довєрії".


Навіть безсоромний Калігула лише жеребця у Сенат привів, але свої тілеса демонструвати не наважився. А от хуліганка Мурка, навпаки, шукала жеребців для себе у Подільському Сенаті (міськраді), зваблюючи їх своїми окороково-сосисочним оголеним плечем.

Ще й кобуру з наганом під аквамарінове платтячко засунула. (На фото видно ремінь кобури) Ну куди ж Мурка без нагана? Тільки під дулом нагана жеребці погодяться на невідворотні сексуальні пропозиції та вимоги Мурки!

"Там сидела Мурка

В кожанной тужурке,

А из под полы торчал наган..."

Те, що при Свині Албанському Подільська міськрада перетворилася на свинарник то природньо, інакше й бути не могло, але Мурці цього замало, вона вирішила перетворити міськраду на бордель зі стриптизом і кабінетами для плотських утіх з підстаркуватими чиновницями.

В бюджеті міськради вже прописана купівля 12 шестів для стриптизу, які будуть встановлені в кабінетах та коридорах міськради.(Головне, щоби Албанський стриптиз не танцював. Хай його замінить на цьому поприщі дружина Леся)

А може Мурка парі Войцеховській програла? Ну добре що програла, бо дивитися на оголені частини тіла єгипетської мумії Натахи Войцеховської ніякого здоров'я не вистачить

Мурка заявляє, що гроші, отримані співробітниками мерії за надання послуг сексуального і порнографічного характеру, будуть перераховані на допомогу ЗСУ (не усі, а 24 відсотки!)

Цікаво, хлопці на фронті проливають за Україну кров, а співробітники Подільської міськради - піт та генітальні виділення. Співвідносно?

Усі працюють на Перемогу?

Одним словом, бардак і німфоманія захопили Подільську піськраду стараннями Мурки. 

А це не двигун перемоги на російським окупантом.

Та Мурка переймається лише розпухненням свого гаманця і живота.

понеділок, 5 серпня 2024 р.

Ті, хто вбивали нас на Майдані, зараз очолюють правоохоронні органи в українських містах! (ФОТО, ВІДЕО!)

Наша редакція неодноразово публікувала матеріали про проросійські погляди начальника Подільського райуправління поліції Олега Жуковського, його кримінальну та антидержавну діяльність, пропаганду "русского міра", але виявляється за цією падлюкою рахуються не менш злочинні грішки.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/10/blog-post_28.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/01/blog-post_25.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/03/blog-post_18.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/08/blog-post_36.html

А саме: під час Революції Гідності, коли ми, повним складом загону і редакції КП, відстоювали свободу нашого народу на Майдані, ця курва перебувала у лавах злочинців-кривоохоронців режиму Януковича, і розстрілював мітингуючих у Києві.

Вбивати людей цій зловмисній сиротінушці (про це далі буде!) завжди було насолодою, і якби режим януковоща не рухнув, цей кат українського народу зробив би вдалу карьєру (Хоча і зараз, при нинішній владі, завдяки своїм покровителям, від стрибає по карьєрних сходах спритно!)

Наші надійні поінформовані джерела у правоохоронних структурах повідомили нам, що у лютому 2014 року деякі правоохоронці з Одеської області, у тому числі і Олег Жуковський таємним наказом МВС були відкомандировані у Київ, аби знищувати мирне населення на Майдані. Олег Жуковський був залучений до московського спецназу, завезеного в Україну Медведчуком і Шуфричем, який вирізнявся жорстокістю, звірствами і вбивствами мирних демонстрантів. Але навіть москалі були вражені активністю і цинізмом Жучки у вбивствах українців! Вони прозвали Жучку "Слюнявий Рекс".

Наші джерела повідомляють, що Олег Жуковський вихвалявся перед іншими ментами на Антимайдані, що він особисто убив 7-ох людей, двоє із яких - діти.

Невже ті, хто призначали Жуковського на посаду начальника Подільського райуправління поліції не знали цієї сторінки його біографії? Чи вони для нього свої, з тієї ж обойми?

Кат Майдану, ланцюгновий пес режиму Януковича, тепер слідкує за дотриманням закону в Подільському районі? І за це мають гинути наші хлопці на фронті? За Жучок при владі? За злочинний безпредєл цих владних кримінальників відносно жителів на мирній території?

Такої підлості й блюзнірства годі було й чекати. Але це сталося. І ваші руки так само в крові, як і ратиці Олега Жуковського. 

Ну й про сиротинушку. Ще один відомий регіонал і ненависник майдану продовжує займати високу посаду у Балтській громаді, заступником мера Серьйожі Мазура, теж відомого регіонала, рейдера і кримінальника.

Мова про Валерія Желіховського.  

Ось подивіться відео, де Желіховський паплюжить фото Небесної Сотні і викидає світлину у кошик для сміття!


Ось тут про цю подію і наслідки від неї:

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/07/blog-post_5.html

Так ось, балтський сиротинушка Оля Жучка (Олег Жуковський) насправді аніякий не сиротинушка, а незаконний позашлюбний син Валерія Желіховського.

Ото сепар і колаборант Валерій Желіховський і виховав у ненависті до України і українського народу сепара і колаборанта Олега Жуковського. І увесь час штовхав обісраного синулю по карьєрних сходах. Вуаля і селяві. Хоча стосовно Жучки варто сказати: нон ля вагіна, нон ля пурпурний легіон!

Чому Жуковський не на фронті? Чому не змиває кров'ю свої гріхи за вбивства людей на Майдані? Чому і хто йому дозволив й надалі тероризувати українців?

Чому не на фронті злочинні менти-перевертні із Подільського райуправління: Каптур, Волкунович, Ренгач, Кирничук, Новіков, Монастирський, Оцебрік?

https://kotpartizanen.blogspot.com/2024/04/blog-post_2.html

Василь Варшавський, який очолював Кодимський відділок поліції, і про якого ми писали і ставили у приклад іншим, пішов у ЗСУ, на фронт! А ці пацюки ховаються! (КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНІ ніколи не помиляються у характеристиці персонажів своїх статей, і приклад Василя, чесного поліцейського, це наявно і яскраво довів! Так само зробив і його попередник, справжній коп, Віталій Мельниченко!)

https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/01/blog-post_9.html

Вбивця українців Оля Жучка оточив себе гімном, лакузами, і обісранцями. Вони продовжують тероризувати мешканців Подільського району, як і в часи правління Януковича.