понеділок, 27 березня 2023 р.

Хроніки свинячого хліву (Фоторепортаж!)

Відколи на проспекті Шевченка, 2 оселилася Свиня наше місто перетворюється у хлів!

Свиня Албанський знищив комунальне підприємство "Благоустрій", оскільки свині не люблять чистоти і охайності, і облаштував конторку "Чисто свиняча громада". Конторку з відмивання грошей, а не прибирання вулиць.

http://kotpartizanen.blogspot.com/2023/02/blog-post_28.html

У чому кожен містянин може пересвідчитися щодня!

Ось як виглядає наше місто сьогодні (27.03.2022) зранку:










І це при тому, що бюджет "Чисто свинячої громади" був збільшений на 30% відповідно до "Благоустрію". Тобто, "Благоустрій" за менші гроші справлявся  з роботою і місто було прибраним і причепуреним, а "Чисто свиняча громада", яка набрала нових заступників нового директора і обклала увесь міський бізнес рекетирським податком, лише хрюкає та попердує.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/11/blog-post_21.html

Особливо вражає той смітник на першому фото, що "стихійно" виник біля закладу В.Вакули та офісу супер солідного благодійного фонду "Коза Дженерале" ("Загальна справа")! Хоча свинячити навколо то для свині не стихійно, а природньо і органічно.

Приберіть органіку Свині з наших вулиць!

П.С. І хай Свиня не вигадує, що цей бардак виник у місті за один день, неділю, бо в неділю українці не працюють. Сміття накопичується відколи Свиня Албанський став в.о. мера нашого міста і призначив на посади прибиральників таких нехлюйок і хабалок як Натаха Войцеховська!

П.П.С. І у якості бонуса. Туалет міськради


Немає коментарів:

Дописати коментар