вівторок, 7 березня 2023 р.

Науковців не обманеш! Висновки експертної комісії!

Нещодавно відбувся медичний консиліум, у якому узяли участь ветеринари села Ліпецьке Подільського району, спеціалісти Київської міської психіатричної лікарні № 1 імені І.П.Павлова, іноземні спостерігачі, а саме, представники Міжнародної організації "Браконьєри без кордонів!". 

Були запрошені представники преси, зокрема, нашого видання.

На розгляд комісії була представлена добірка документів, досьє і портфоліо поведінки О.Б.Албанського на посаді секретаря Подільської міськради та в.о. голови Подільської громади.

Після ретельного вивчення матеріалів справи, комісія винесла свій невтішний діагноз:

"Делінквентна поведінка цього негативного девіанта, ускладнена парафілійними збоченнями, несе загрозу суспільному спокою і державній безпеці у Подільську через відсутність фенотипових і культурологічних ознак громадянина України".


Невтішний для подільської громади. Для стану самого Албанського цей діагноз, насправді, афезіс.

Експерти видання КОТОВСЬКІ  ПАРТИЗАНИ, прихильники тактики прямої дії та ефтаназії для колаборантів, висловили свою окрему думку, яка була, згідно порядку Нюрнбергського трибуналу, внесена до протоколу: 

"Скажена свиня, та й годі!"

П.С. Але не забуваймо про "загрозу суспільному спокою і державній безпеці через відсутність фенотипових і культурологічних ознак громадянина України"

1 коментар: