середу, 22 березня 2023 р.

Партизанська листівка 22.03.2023! Гриша - сила! Міша - могила!

Гончаренко-центру в Одесі відмовили у оренді приміщення, і попросили перейти до іншого приміщення. Усе по закону. Усе зрозуміло. А от чому організація, що фінансується державою, носить ім'я дрібного пройдисвіта і крупного рейдера не зовсім зрозуміло. Неясно, чому звичайні люди чи бізнесмени приносять у ці центри гуманітарку, але їхні імена не згадуються. Роздається усе це від імені гончаренко-центру і робиться неправомірний піар.

Але саме на ущемлені волонтерів роблять наголос у своїх провокаціях "Єбануті Сектанти" (ЄС), які не бажають переїзджати на нове місце, бо їм там подобається. Тобто, власник у своєму приміщенні прав не має, а Гончаренко у чужому приміщенні усі права має і усі його забаганки мають виконуватися.

Звичайно, інформаційний срач і провокації очолив Міша Шмушкович, власник "зливного бачка" сайту "Думская". Кому ж ще з гімна кулю ліпити?

Міша Шмушкович звинувачує Григорія Діденка у тому, що уродженець українського Донбасу, голова Одеської облради розмовляє російською мовою. 

Ну такого блюзнірства і підлості ще пошукати!

Шмушкович сам, перебуваючи на посаді голови облради, у 2015 році, коли повним ходом йшла російсько-українська війна, спілкувався у робочий час виключно російською мовою! І переходив на українську виключно після наполягань співрозмовників.

Подільчани добре пам'ятають, як Міша Шмушкович (його сторінка в фейсбуці називається "Михаил Шмушкович", великий любитель української мови!) розмовляв на офіційній зустрічі з подільчанами і прес-конференції російською мовою, і лише після зауваження бійця добровольця друга Янгола був змушений перейти на українську. Тобто, він у робочий час під час робочої зустрічі спілкувався російською! Відео про цю історію поширене в інтернеті, на ютубі.

Міша, взагалі, російськомовний. Навіть із своєю коханкою Юлечкою Чухало спілкується російською. Хоча Грішу Діденко ця депутатка на підхваті поливає брудом виключно українською. Ет, Грішо, даремне ти їй квіти і грамоти дарував

Так що обвинувачувати у своїх гріхах інших - це відома підла тактика порохоботів, преставників партії "Єбануті сектанти".

Шмушкович ще й бухав на робочому місці, при цьому підписуючи офіційні документи! (Добре, що у стані сп'яніння не підписав війну з Гондурасом!) При цьому він розмовляв російською мовою, про що нашій редакції засвідчив його собутильник, присутній під час цієї пиятики у робочому кабінеті голови облради.

І це падло звинувачує Грішу Діденко у курінні електронної цигарки! От жеж у Сірка очі позичив!

Також хуєпльот Шмушкович звинувачує голову облради Діденка, у тому що на сторінці у фейсбуці Григорій заблокував тих, хто давали негативні коментарі у його бік, ну тобто, срали і кидали гімно на вентилятор.

При цьому буквально вчора він заблокувавна своїй сторінці нашого побратима Котовського Партизана на позивний Тихе Лихо за те, що він не погодився у коментарях із брехливими думками Шмушковича, щоди їхньої провокації.

Отакі подвійні стандарти! Сам блокує незгодних з ним, і сам жеж при цьому звинувачує у цьому інших, називаючи це великим злочином! Ну пес паршивий, та й годі!

Григорій же Діденко на навалу депутата Шмушковича і його коханки депутатки Чухало дав гідну відсіч. Вів себе як професійний чиновник, а не як піздобол із Думской.

Обісравшись, Єбануті Сектанти (ЄС) витягли з рукава свій останній крапленний козир. Море одеського ЛГБТ дев'ятим валом встало на захист нетрадиційно орієнтованого Льошика Гончаренка (Має коханця у кожному місті, і призначає їх директорами гончаренко-центрів!) Свій до свого по своє.

Відома одеська лесбійка розпочала істерику на сторінках фейсбука і насмішила навіть курей!



Ось ще один російськомовний депутат! Той, що кричав що української мови в Одесі ніколи не буде, той що закликав вбивати в Одесі бандерівців, той, що оголошував Віктора януковича своїм лідером і богом, той, у якого тесть працює у російському "Газпромі" і позичає цьому депуутату мільйон доларів!

Ми усі пам'ятаємо, як кандитат у депутати Верховної Ради по нашому округу Олексій Гончаренко вів у 2019 році агітацію виключно на російській мові серед виборців округу!

Зараз Шмушкович в усіх підворотнях волає, що Діденко, буцімто, використовує методи регіоналів, порівнюють його з Миколою Скориком,  

А ми нагадаємо, що Гончаренко і Шмушкович саме тоді були членами партії Регіонів, сиділи в обласній раді і усіляко агітували за Януковича,  підтримували Януковича та його злочини. Відео доступні в інеті.

Ет, Грішо, даремне ти зв'язався і дружив із цими кидалами. Комітети їм дарував. Посади їх ставленникам у районі. Вони кинули Януковича, від якого отримали путівку в політику і великий кримінальний бізнес, кинули Саакашвілі, з яким дружили, кинули Паращенка, який їх фінансував. Вони навіть Вітю Лунгула, який крав для них гроші і майно, кинули! Тепер, Грішо, і тебе намагаються кинути!

П.С. Шахраї Гончаренко і Шмушкович, ваш офіс має бути у тюрмі! Це, як кажуть в Одесі, "єдиний вибір"

1 коментар: