понеділок, 20 березня 2023 р.

Півень попав у суп! Черговий злочин відомого кримінального безпредєльщика Гаріка Чорного!

Відомий кримінальний безпредєльщик Ігор Чорний знову скоїв злочин. І це відбулося незважаючи на те, що Чорний І.Б. перебуває під слідством у скоєнні підлого блюзнірського злочину.

По Чорному І.Б. відкрите кримінальне провадження за умисну спробу обікрасти родину загиблого українського воїна. Гарік Чорний підробив документи і намагався отримати гроші, які держава мала виплатити родині за загибель воїна. По документам нібито родина чомусь довіряла саме Чорному  І.Б. отримати ці виплати. Як з'ясувалося рідні загиблого про це нічого не знали, а їхні підписи Чорний підробив. Можливо, йому у цьому допомагав його кримінальний подєльнік Юра Тіора, відомий, як майстер художнього свисту і художнього письма.

Але кримінальну справу І.Б. Чорного усіляко гальмує злочинний прокурор Сергій Стадник, відомий своєю дружбою з кримінальником Гаріком Чорним і його подєльніком Льошенькою Галактіоновим.

Тож поки С. Стадник намагається закрити справу по підлому злочину, намаганню обікрасти родину загиблого воїна, Гарік Чорний продовжує безчинствувати на теренах міста і района.

Чорний з невідомими особами увесь займається браконьєрством. Роз'їджаючи ночами на своєму джипі "Міцубісі Паджеро", він вбиває кабанів та інших тварин. На це чомусь ніхто з правоохоронців не звертає уваги.

(Тобто, поки хлопці і дівчата вбивають кацапських окупантів, боронячи суверінітет і територіальну цілістність нашої країни на війни, Гарік Чорний, порушуючи закон!, вбиває, задля забави!, безвинних українських тварин! Поки волонтери віддають останнє на фронт, Гарік Чорний грабує країну і наносить країні шкоду! Одна Україна - два світи!)

Тож керівник Подільського осередку ЛГБТ Ігор Чорний, розбещений безкарністю, продовжує скоювати злочини, які стають дедалі зухвалішими.

На цей раз Чорний порушив ПДР, припаркувавшись в 1,5 метра від пішохідного переходу, на тротуарі прямо біля будівлі відділку поліції. Тобто, він не приховував свого злочину від поліції, нагло сміючись в очі українським поліцейським. Поставив машину прямо під поліцейськими камерами відеоспостереження.

Залишивши машину з порушенням закону, Ігор Чорний разом із своєю дружиною Галкою більше години десь швендявся.

Ось фото, зроблені папараці сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, які доводять документально злочин І.Б. Чорного. 



Небайдужі громадяни повідомили поліцію про скоїння злочину. І подільські поліцейські відреагували миттєво. Хоча сімейку Чорних довелося чекати довго, поліцейські дочекалися правопорушників і оформили адмінпротокол.

Чорний спочатку сильно перелякався. Злодюжка подумав, що його прийшли брати за щось серьйозне, що за ним рахується! (Візит до нього "київського десанту" у минулому році досі йому гикається). Він уявити не міг, що на нього, такого поважного кримінальника, поліцейські складуть протокол за порушення ПДР.

Тому Гарік і його спільниця Галка наглухо зачинилися у салоні авто, поки поліцейські складали протокол.

З переляку Галка навіть пропонувала міньєт у якості компенсації Ромі Романенку, але наш герой Рома героїчно відмовився. Із образливою для Галки-давалки формулою: стара, подивися на себе, твій міньєт буде тільки щуру приємний. На що Гарік Чорний згідно кивнув.

Словом, злочинці були оформлені як і належить за законом.

Холуй і сексуальний партнер Гаріка Юра Майтала полюбляє полювати за поліцейськими машинами, коли вони припаркуються на стоянці АТБ. Істерика Майтали у таких випадках безмежна. Тож хай цей наркоман розповість про зловмисний злочин свого хазяїна.

А ми сподіваємося, що і інші злочини кримінальника Гаріка Чорного будуть нарешті розслідувані належним чином і грабіжник сімей загиблих українських воїнів опиниться за гратами. Хоча за законами воєнного часу за подібне блюзнірське мародерство можна було б і розстріляти.

Ми хочемо подякувати подільським поліцейським за оперативність. І окремо хочемо подякувати нашому герою Ромі Романенку за професіоналізм і почуття гумору.

Тільки рівність усіх перед законом допоможе нам створити громадянське суспільство і виграти війну!


Немає коментарів:

Дописати коментар