понеділок, 21 листопада 2022 р.

Рекетир Албанський тероризує і грабує бюджетників! "Коза Дженерале"!

В Подільську назріває соціальний вибух! А як же цій бавовні не назрівати, коли місцева влада безпредєльщиків під час війни перейшла до відвертого безсоромного і цинічного рекету і грабунку місцевого населення?

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ  на сторінках нашого видання неодноразово попереджували суспільство і владні і правоохоронні структури держави Україна про подібну небезпеку, про високу вірогідність подібного розвитку подій у зв'язку із злочинними діями місцевої влади, але ті, від кого залежало тримати порядок і хто має можливість покласти край кримінальному безпредєлу у нашому місті, просто курили у сторінці. А куріння в неналежний час у неналежному місті призводить до бавовни. Цьому в сучасній історії "мы тьму примеров слышим"!

Але усе по порядку:

Свиня Албанський, який вже нагрів свої ратиці на оборутках із бомбосховищами (ще не завалилося від вітру бомбосховище у Ліпецькому?), на подільських дітях (де списані на дитячі шкільні сніданки і обіди 12 тон вершкового масла у той час, коли діти в школи і дитячі садки не ходили!), на постачанні продуктів у комунальні підприємства і Тероборону, на продажі краденої гуманітарки у своїх магазинах "Імперіал", на незаконному будівництві на незаконно орендованій у міста землі та на інших не менш ганебних оборутках, вирішив, що він вже остаточно закріпачив мешканців Подільска і вирішив обкласти їх барщиною-даниною!

Для цього рекетирського проекту охвісттям Свині був організований "благодійний" фонд (на благо Свині Албанського!) під назвою "Коза Дженерале" ("Загальна справа") у який подільчани і мали сплачувати барщину для Албанського!

Насамперед, безвідмовні залякані бюджетники (які виявилися не такими вже й заляканими!, бо революції і війна змінююють структуру духовної особистості українця!)

Їм, вчителям, вихователям, медпрацівникам, чиновникам комунальних установ, у наказному порядку було запропоновано безкоштовно відпрацювати на Свиню Албанського, а гроші за роботу перерахувати у "благодійний" фонд, заснований охвісттям Албанського, депутатами його фракції у міськраді, родичами його замів, співробітниками комерційних структур, що належать Олегу Албанському.

При тому, у разі відмови віддати гроші у фонд, вчителям та іншим бюджетникам погрожували звільненням з роботи та іншими репресіями.

Ну це, знаєте, і "Коза Ностра" тьм'яніє перед "Коза Дженералею"!

Отак, приставили ніж до горла беззахистним горемикам і сказали: "Гаманець або життя безробітного вигнанця!"

Вчителів примусили писати заяви на ім'я шлюхи Самборського В.П., керівника управління освіти Подільської міськради, із проханням! забрати у них гроші на якийсь невідомий рахунок у "Укргазбанку"! (Це незважаючи на те, що люди вже і так платять війсковий збір!) Але тепер їх обклали і кріпосною барщиною для фонду "Коза Дженерале" ("Загальна справа"). 

Навіть не пояснюючи куди підуть їхні гроші! Розмите формулювання "на потреби ЗСУ", може цілком означати 2 нові "Рейджровери" для сімейки Албанського! Про що люди, власне і кажуть!

До речі, чому ці англійські всюдиходи з номерами 3332 ще не вилучені на потреби армії? Вони так потрібні на фронті! Як розходний матеріал.

Самі ж "радєтєлі" і засновники фонду "Коза Дженералє" жодної копійки на "святу" справу не внесли! Установчий внесок кожного із засновників дорівнює сумі 0 грн. 00 коп. Бо ЗСУ мають допомагати їхні кріпаки, а вони мають збирати, рахувати грошики і на власний розсуд ними користуватися! (Ну ж бо немає конкретних цілей, конкретних підрозділів, конкретних товарів, які вони збираються щось придбати і кудись відправити! Не холопська це справа знати, куди пани гроші витрачають!) Были деньги ваши - станут деньги наши!

Хай гроші дають багатодітні сім'ї, вдови, сироти, малозабезпечені!

Ось хто напланував виїмку грошей у населення і стали засновниками цього шахрайського кримінального фонду:



Цікаві особи і, ба!, знайомі все обличчя: депутат-блюдолиз Кузін, із клану Кузіньйо, чоловік зама Свині Люди Задорожної, депутат-танцюристка Тепла та інші наближені до свинячої туші особи. Словом, знову депутати "радєют" за народ! Думають за нас, ночі не сплять! Аби людям у ці важкі часи полегшити... кишені. Компот їм, сукам, у горло не ллється, так переживають!

І, це прорив!, нарешті, знайшлася таки робота місцевому мажору депутату Максиму Вакулі!, який має тепер красиву приставку до свого фасаду - "директор"! Був просто "відставної кози барабанщик", а тепер "директор"! Головний виконавчий по рекету.

Далі. Ми не впевнені, що від'йом грошей у населення, це лише одна афера цього мертвонародженного фонду, цих благодійників в овечій шкурі. Тож  нас "терзают смутные сомнения", бо цей фонд може засновувати і комерційні підприємства, які працюють у прибуток, а гроші перераховуватимуть у скарбничку фонду. Чи, наприклад, фонд може приватизувати, взяти під опіку місцевий ринок, куди вже давно Свиня свій пітак, перепрошуємо, п'ятак пхне.

Знову ж таки, можна контрабас під виглядом гуманітарки такскати! Серед засновників фонду "Коза Дженерале" та їхніх родичів, є відомі контрабандисти, з великим досвідом і послужним списком. А штовхати це можна через магазини бариги. Або через ринок, який вони намагаються прибрати до рук.

Тож ця злочинна оборутка, це шахрайство наперсточників із влади може мати довгострокові шахрайські схеми, про які ще посполиті подільчани не відають і не підозрюють! Бо у розводіл: ловкость рук і нікакого мошенства!

І усе під патріотичними гаслами! Які далекоглядні бляді!

Подільські вчителі, лікарі, чиновники та інші бюджетники вже пишуть заяви і скарги в ЗМІ, в ДБР, в СБУ, військовому губернатору Максиму Марченко, але, за нашими спостереженнями вже готові і до активних протестів. Це як жеж треба довести цих терплячих людей, які готові терпіти усі біди війни, але не готові терпіти беспредєл подільської влади?

Чи не простіше на ЗСУ відправити підшкірний жир Свині? Ось хоча б так?


Жгі чуму! ріж свиней! ми - не раби!


Немає коментарів:

Дописати коментар