вівторок, 8 листопада 2022 р.

Скромний і непомітний герой з Ананьївщини!

В Миколаїві створили підрозділ, екіпажі якого мобільно полюють за іранськими дронами-камікадзе "Шахед".

Не будемо тримати інтригу, бо правду ніде діти: очолив цей підрозділ підполковник ЗСУ Юра Кефір Тищенко, наш ананьївський невсипущий герой!

Ви думаєте, даремне Юра Тищенко їздив у Миколаїв і там смішно селфився із Кімом? Ну, типу, усі військові, включно з генералами, без броніка, а Кефір чомусь в броніку. Ні, то була операція під прикриттям, а не просто селфі-поїздка! І вже тоді окупанти знали, що треба полювати саме на цього легендарного воїна!

Також Юра передав на потреби новостворенного підрозділу усі крадені автівки, на яких незаконно катався полями Ананьївщини, як то Рейндж Ровер АХ 5020 ЕІ, Тойота РАФ 4 ВС 3920 ІВ і решту елітних позашляховиків. А також відому усім у Ананьїві "Теслу", на якій був помічений неодноразово. Нічого для ЗСУ Кефірчику не шкода!

Ці швидкісні всюдиходи дозволяють переслідувати "мопеди" дуже ефективно, а потім Юра власноруч із "Джавелінів" і "Стінгерів" мочить "Шахеди" як яблука в россолі!

Пишаємося нашим кефіром, перепрошуємо, героєм!

А те, що Тищенко скромнічає, і зовсім не рекламує себе на бігбордах і у фейсбуці, так тож риса притаманна усім справжнім героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар