четвер, 24 листопада 2022 р.

Поет Хлопушкін, ножки Буша і годинник для маркітанта-мародера! Мародерство місцевого начальства крєпчає (ФОТО)

Подільчани, земляки, посполиті! Ви помітили скільки останнім часом у подільських магазинах стало польських продуктів. А раніш нічого, крім кави "Форт" і не було. Ці продукти дешевші за українські.

Подякуємо за це відомим "волонтерам" пану Олегу Албанському, пані Софії Ходюк, пану Сергію Паламарчуку, пану Василю Шепитко!

Якби вони не крали волонтерку, то не бачити б вам цих дешевих і якісних продуктів у магазинах і супермаркетах Подільська!

І вони за те мародерство заслужено отримали грамоти з рук голови Одеської облради Гріши Діденко!

Мешканці ж міста Ананьїв виявили у своїх магазинах курячі окорочки та тушонку іноземного виробництва, яких до ескалації війни 24.02.2022 року не бачили очима не їли ротом.

Це окрема історія із містом Ананьїв. Просто "леденящая кровь. Под маской овцы таился лев!" Звичайно, цей лев - це визначний волонтер і легендарний воїн Юрочка Кефір Тищенко, разом із своїм кримінальним подєльніком Олегом Мертва Голова Костіним! Ну по сумісництву вони ще й маркітанти-мародери найганебнішої проби.

Але тут вже пограбували не поляків, а румунів! Ну й, звісно ж, ними пограбоване і наше рідне ЗСУ.

Пан Костін з помпою, розпушивши пір'я хвоста, скатався в Румунію, незаконно перетнувши кордон, про що КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писали, нібито з офіційною місією, випросити, мовляв, гуманітарку для ЗСУ. Нафоткався, напіарився. "В Венгрии на рынок походил, на немецких на румынок поглядел"

Ну румуни гуманітарку прислали. 

Окорочки. В Одесу. Але чомусь ця гуманітарка, ці окорочки, з Одеси поїхали не в ЗСУ, не на передову, а в Ананьїв. Де успішно, наросхват продавалися у магазинах Юрочки Кефіра Тищенка, та його друзів і подєльників.

Потім щедрі, шляхетні румуни прислали, як вони думали воїнам ЗСУ!, тушонку! Багато тушонки! І знов вона попрямувала не на фронт, а в магазини Ананьїва!

Юрочку вже хотів військовий губернатор Одещини Максим Марченко взяти за жопу, для чого за скаргами місцевих мешканців і приїхав у древнє місто Ананьїв! Але над маркітантом Юрочкою Тищенком "простёр совинные крыла" хитрий Гріша Діденко. Це той що на побігеньках у Шмушковича, який на побігеньках у Гончаренка, який на побігеньках у Порошенка, який на побігеньках у дідька лисого.

Словом, Гріша, який вважає себе царювателем 100 рублів у Одеській області, тінню приїхав разом з Максимом Михайловичем до Ананьїва і одразу бігом, соплі-воплі!, вручив Юрі Кефіру наручний годинник із іменним надписом "Із россії - з любов'ю!".

Ну як було заарештовувати Тищенка, коли він вже лауреат годинника першого ступеня? От прямо з таким годинником - в тюрму?

Тож подивилися гості на школи і медзаклад і вирішили дати мародеру Юрочкі ще й грамоту від Верховної ради!

Це як у Марк Твена у "Пригодах Гекельберрі Фінна", коли шахраї наїбали півміста, а обдурені вирішили промовчати, щоби назавтра шахраї об'їбали другу половину міста, і перша половина міста не вигледіла смішно!

Це як скота і ката Георгія Жукова не хотіли бачити у себе в жодній частині і відправили його на навчання в Академію Генерального штабу, аби від себе подалі. Скільки потім людей цей нелюд із владними повноваженнями знищив нікому нагадувати не треба?

Юрочка не пробувши ані дня на війні, вкравши волонтерку для фронта, вже дослужився від майора до підполковника ЗСУ, а тепер із таким годинником і до генерал-полковника недалеко. А з Грішою він з барської руки потім ще поселфиться.

Мешканці ж міста Ананьїв, завдяки крадіжці маркітанта-мародера Юри Кефіра Тищенка, отримали у свої магазини якісні курячі окорочка і тушонку. (Можливо, ними і Грішу годували під час приїзду в Ананьїв. У Кефіра запаси чужого великі)

      Мешканці Ананьївської громади, на відміну від одеського керівництва, мають іншу думку!

Так само мародерство гуманітарки начальством процвітає і в Балті, і в Кодимі і в інших населених пунктах нашої прекрасної малої Батьківщини, Подільщини. Ніхуя за цими спритниками не вслідкуєш!

Нє, якщо красти у ЗСУ, то воно, дійсно, дешевше буде на полицях магазинів...

Але якось в Україні завжди вважалося гріхом купувати крадене, і наші пращури цього принципово не робили. І дітям своїм забороняли спокушатися дешевою ціною краденого.

Ну хоча б для того щоби не стимулювати крадіїв на наступні крадіжки.

П.С. Хочеться сказати: шануймося! Але ми скажемо тільки: курва-мать!

П.С.С. У забороненого в Україні поета Пушкіна-Хлопушкіна є твір "Сказка о попе и его работнике Балде", там піп, який здох від жадібності, почув діагноз, що став для нього смертельним: "Не гонялся бы ты, поп, за дешевизной!"


Немає коментарів:

Дописати коментар