четвер, 25 березня 2021 р.

Нове телефонне перехоплення КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ!

Як вже, мабуть відомо усім, КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ слухають усіх! І ваших і наших, і злих і добрих! А кого недочули, про того отримали від друзів, чи недругів друзів, чи друзів недругів, чи недругів недругів, чи друзів друзів! Бо Котовським Партизанам вірять!

Сьогодні ми публікуємо уривок з телефонної розмови нашого земляка бійця Янгола, якого ми хоч і поважаємо, але теж змушені слухати, бо, в силу свого журналістського фаху, йому доводиться з різними негідниками спілкуватися. Особа його співрозмовника поки ще не встановлена, хоча голос дуже знайомий. Про кого говорить Янгол, хто той невезучий підорас?!, теж поки не зрозуміло, але журналістське розслідування у цьому напрямі ведеться. Якщо самі не впораємося будемо долучати колег. Наприклад, журналістів з "Білінгкет".

Приємно почути голос побратима. Бо переважно публікуємо лише злочинців і сепарів, тай надалі публікуватимемо переважно їх.

Невдовзі вас, шановні читачі, чекають прямо таки "душераздіратєльниє" сенсації! З області телефонних перехопленнь. Матеріали вже стоять в черзі.

Слідкуйте за публікаціями Котовських Партизанів!

7 коментарів:

  1. Давайте про Албанського публікуйте, усю його підноготную! Оце цікаво було б прочитати і почути!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Буде. Усьому свій час. Черговість і час публікацій визначає редакційна політика, в залежності від актуальності і важливості теми і події та моментів моніторингу

      Видалити
  2. Всю цю енергію та в мирне русло...

    ВідповістиВидалити
  3. Ми знаємо Янгола - йому не треба комусь щось доводити - він борець за чесну і здорову державу, за законність і справедливість. Комусь треба обливати його брудом - та кому і навіщо? - не так вже й багато в нас таких воїнів - воїнів світла. Наснаги тобі, Янголе! І перемоги над темними силами!

    ВідповістиВидалити
  4. Чого нормальні люди, які виборюють достойне життя для усіх нас, повинні доказувати, що вони не верблюди чи ще щось?

    ВідповістиВидалити
  5. Бий своїх, щоб чужі боялись

    ВідповістиВидалити
  6. КП дуже правдивий сайт, хоча на початку і різали сприйняття кріпкі висловлювання. Вроді не привично. Не обично. Та це і є наше життя - без прикрас та мішури. А подібну інфу мало де знайдеш - та воно є - те подвійне крисине життя. І якщо знаєш підноготну складову - ти вже озброєний! Дякуємо за правду

    ВідповістиВидалити