четвер, 11 березня 2021 р.

Іновації та інвестиції у Подільську!

Льошик Гончаренко таки раком на горі свиснув і привіз обіцяні інвестиції в Подільськ. Але не з Арцизьского району, як обіцяв, та аж з далекої Індії!

Для цього Льошику довелося здійснити "подвиг розвідника", з перевдяганням, маскуванням, піснями, танцями, цяткою на лобі, тонкою еротикою, повним набором камасутри і притаманним Льошику перевдяганням на ходу.

Полонив він, словом, серця, індійських інвесторів-падишахів.

Тепер на Цукровому заводі будуть виробляти кукурму в промислових масштабах і експортувати її в Бердичів, а в "Гончаренко-центрі" відкриють курси по приготуванню індійської лапші.

Очолить індійський напрямок бізнесу Гончаренка Юрій Майтала, благо ці пани співробітничають давно і щільно.

Другим іноватором виявився власник "Панавтосервісу" Сергій Коваль. Для зручності і розваги подільчан, він вициганив у рекламної агенції "Наші яйці" програмку, яка нібито дозволить мешканцям міста відслідковувати пересування маршруток по місту. І хоча учора загін перевіряв на смартфоні: на дісплеї маршрутка вже стоїть перед тобою на зупинці, а по факту - міраж!, але розважалка цікава, тож публікуємо інструкцію для користування нею:

Ловіть серьйожині маршрутки як серьйожині яйці, може впіймаєте

Так що, шановні подільчани, завдяки цим двом різнорівневим, але однояйцевим депутатам, тепер у нас повні кишені і штани інвестицій та іновацій!

Тримаймося, аби не померти від щастя!

5 коментарів:

  1. Якось не дуже радісно

    ВідповістиВидалити
  2. Невже тільки ділки від політики багаті на ідеї, при тому дуже сумнівні?
    А як же з ідеями у подільчан - куди поділись таланти?

    ВідповістиВидалити
  3. Я тоже следил... маршрутка под номером 1 едет по Комсомольской )))))))))))

    ВідповістиВидалити
  4. відео смішне, та крізь сльози - як такі артисти-танцюристи пролізають у владу, потім крутять бюджетними/нашими грошима,а ми дозволяємо так з собою поводитись

    ВідповістиВидалити