середу, 10 березня 2021 р.

Тенісний корт для недопрокурора!

Недопрокурор Юрій Тіора (в просторєчьї Терпіла) прославився на усю країну тим, що він дебіл. Про це ми писали ось тут: http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/01/blog-post_18.html    http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/01/blog-post_18.html

Але дебіл-то - дебіл, а свої вісім бананів дуже хоче. При чому за рахунок міста Подільськ.

Як усім відомо, Парфірич Тіора зайвий тестестерон зганяє на тенісному корті, а не як його шеф Гарік Чорний у ліжку з гомосексуалістами. Стучить мячиком у тенісну стіночку за принципом: к хуям друзей, к хуям подруг, я сам себе пиздатий друг!

Тіора готується до чемпіонату світу з тенісу серед дебілів (параолімпієць!), і коли міська влада почала оновлювати і модернізувати спортивний майданчик на стадіоні "Локомотив", Тіора почав вимагати від міської влади, щоби був збудований респектабельний тенісний корт: для нього, спортсмена Андрюші Білого і ще декількох поважних засранців із місцевого "бомонду".

Тіорі ввічливо пояснили, що грошей на його витребеньки немає, і для міста головне не його забаганки, а фізичне виховання дітей і підлітків.

Тіора у відповідь заявив, дослівно: усе нахуй, усі спортивні гроші мають піти на належний корт!

Звичайно, сам був посланий на хуй міською владою, але, підібравши хвоста, почав капостити, використовуючи службове становище.

Від імені якогось бомжа, на кшталт друга Тіори кримінальника Майтали, була подана адсурдна заява, відкрите кримінальне провадження.

Тіора організував численні перевірки, викликав експертів із рулеткою аж із Києва, шукав порушення. До цькування будівників підключилася команда Албанського, який теж, як відомо, великий спортсмен по літрболу, і команда Янчевського, словом, усі, хто працював на Льошика Гончаренка на минулих виборах.

Бігала, вишукуючи сколку в оці, по спортивному майданчику мавпочка Паліту із камерою, нюхав траву Леонтьєв. 

Але жодна перевірка не встановила фактів порушень, як благим воєм не вив Янчевський у відеокамеру і не підпизджувала Паспарту.

Місто встояло під натиском Тіори, спортсмена, недопрокурора, рейдера, вбивці і дебіла. Відбило хвилю недопрокурорського безпредєлу.

Тепер Парфіричу Тіорі доведеться у якості спортивних вправ лише шарувати городи в Ліпецькому і шабашити-гарувати на полях Гидерима.

Але нас непокоїть інше: яким видом спорта займається дружина недопрокурора Тіори? Ну так, аби знати: спорудження яких спортивних об'єктів нам очікувати?

Яким збоченим фантазіям доведеться місту протистояти, адже вона, на відміну від її чоловіка, на пенсію не збирається... Можливо, нас чекає нова хвиля маразматичного безпредєлу, як у ситуації з безпредєлом її чоловіка.

П.С. Хтось бере хабарі борзими цуценятами, а Парфірич Тіора лише грошима і тенісними кортами. Хоча, можливо, хтось чогось недочув, і дебіл Тіора лише побільший пеніс просив


2 коментарі:

  1. Скинулись би всією командою льошика гончаренка та й збудували би собі корт, десь за містом - а то привикли жирувати за рахунок держави

    ВідповістиВидалити
  2. тиора редкостный пидарас чтоб ты сдох хабарнык хуев

    ВідповістиВидалити