суботу, 6 березня 2021 р.

Перший в Подільському районі привився! Приклад надав голова райдержадміністрації Михайло Лазаренко!

В Подільському районі складна ситуація з вакцинуванням від ковіду-19. Багато хто з мешканців району і міста бояться вакцинації, дехто має сумніви у її ефективністі, хтось страдає конспірологічними концепціями.

Голова райдержадміністрації Михайло Лазаренко повів себе як відповідальний державний чиновник і надав приклад для усіх. Бо існує державна програма вакцинації і чиновники на місцях мають її втілювати. Тож Михайло Дмитрович своїм прикладом розвіяв усі сумніви, що це страшно чи небезпечно! 

Бо інакше не можна, тільки власним прикладом можна людей переконати в учомусь.

Михайло Дмитрович Лазаренко вакцинувався сертифікованою в Україні вакциною AstraZeneca (Covishield).

Медична  процедура відбулася у ковідному центрі району.

Далі процедуру пройшли лікарі ЦРЛ міста Балта на чолі з лікарем Бурлакою та сусідні лікарні. (Це важливо, бо лікарі перші в групі ризику на захворювання)

Процитуємо самого Михайла Дмитровича:

"Сьогодні розпочався процес вакцинації в Подільському районі. Перша привезена в регіон партія налічує 500 доз вакцини «AstraZeneca» («Covishield»).

Тому, показуючи особистим прикладом важливість та безпечність вакцинації, першим у Подільському районі отримав щеплення від Covid-19.

Вакцинування допоможе сформувати імунітет до вірусу, що захистить вас від інфікування чи важкого перебігу хвороби! Я своїм власним прикладом закликаю всіх жителів Подільського району зробити щеплення, уберегти себе та рідних!

Бажаю всім міцного здоров'я та весняного настрою з температурою 36.6!!!!

З повагою, голова Подільської РДА,

Михайло Лазаренко"

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008247797790

Немає коментарів:

Дописати коментар