четвер, 4 березня 2021 р.

Гончаренківська шарлатанка Ходюк намагається дарувати те, що їй не належить! Державне майно!

Сонька Золота Ручка Ходюк вирішила на сесії 5 березня провести рішення, аби подарувати будівлю Сільгоспуправління та Подільську друкарню Куяльницькій сільраді.

Чому Куяльницькій сільраді, а не Подільській громаді? Будівлі ці знаходяться на території Подільської громади - значить мають по закону належати громаді. Якщо Ходюк ці будівлі не потрібні, то хай подарує Подільській громаді, яка має до будівль пряме відношення, а не Куяльницькій. Куяльницька сільрада має сидіти у Куяльнику, а не у Подільську.

Але Сонька Золота Ручка на це не зважає.

Зрозуміло, що типографія конче потрібна її хазяїну Льошику Гончаренку. Бо ця типографія друкує виборчі бюлетені для усього нашого великого району. Власник типографії може їх друкувати скільки завгодно, не контрольовано. Отримавши по  носі на останніх минулих виборах, де програли усі кандидати Льошика, Льошик хоче узяти реванш на наступних мерських виборах. Та й на виборах до Верховної Ради йому на цей раз фальсифікації знадобляться. Вже грошей на підкуп немає. Ми віддамо цьому фрукту ще й украсти наші голоси?

Дуже підозріло виглядає той факт, що Сонька Ходюк вирішила зробити такий широкий жест, розкішний подарунок Паламарчуку, одразу після того як Куяльницька сільрада виділила їй 150 000 гривень. Може поліція та прокуратура побачить у подібній ситуації факт хабарництва? Підкупу чиновника? Конфлікту інтересів?

Вранці гроші, увечері стільці, вірніше, дві будівлі.

Нещодавно Одеська обласна рада виділила Куяльницькій громаді 20 мільйонів гривень. Ну це, аби Льошик з Паламарчуком розікрали. Куплять ще одну автостоянку в Одесі для потреб нестоїтських бабусь, або збудують ще один спортивний майданчик утридорога!

Ну подарували їм 20 млн грн, що тепер їм ще міські будівлі подарувати забезкоштовно?

11 березня у них суд по цій будівлі, ось вони й поспішають до суду цю оборутку прокрутити,  щоби у суді сказати: нема конфлікту, ми полюбовно домовились. Тож Сонька і штовхає це рішення, аж окропом пісяє. Не пробачить їй Льошик і Мішик втрачену типографію. Не пробачить їй срака Паламарчука переселення на Куяльник.

Цікаво, Гончаренко публічно ображає Президента України, а як проголосують по цьому питанню депутати райради від "ЗЕ!команди"? Проголосують, щоби віддати безкоштовно друкарню Гончаренкові, який публічно ображає президента? Від імені якого вони стали депутатами райради?

Якщо місцевий лідер "ЗЕ!комади" відомий у вузьких колах Олег Албанський допустить це, значить, він працює на Гончаренка, а не на своїх виборців і Президента України! 

Читачі, можливо, спитають: "А як на це відреагує голова Одеської облради, представник партії "Слуга народу" Гріша Діденко?" Відповімо: Гріша в своїй облраді - не хазяїн, там Шмушкович рулить усім, як Гріша може вплинути на депутатів Подільської райради? Пукнути у їхній бік? Гріша узяв у Льошика хабаря, і після того взяв у рот довгу паузу. Конкретно косить під придурка

Але ми закликаємо депутатів "ЗЕ!комади" не ставати співучасниками злочину. Бо за усіма, рано чи пізно, прийдуть. Перевірено історією. Тим більш обідно коли прийдуть за тобою, а хабарі брали інші. Подумайте про це. Не голосуйте за цю ганебну оборутку. Там вашого інтересу немає.

Але головний прикол і маразм цієї історії, що Куяльницька сільрада вже прийняла на баланс ці будівлі, а Подільська райрада їх їм ще не передала. На ворах шапка горить! Намагаються швидше вчинити злочин, бо не довго їм лишилося!

Ось голосування по цьому епізоду, коли Подільська райрада відмовилася передавати будівлі жульманам.

Також ми хочемо звернутися до усіх містян, ліпечан, олександрівців: не будьте байдужими! Це крадуть ваше майно! Невже ми будемо байдужими? Вони, Гончаренко і Шмушкович, прийшли на нашу землю і нагло обкрадають нас! Платять двом холуям, аби ті робили брудну роботу. З якого хєра Сонька Ходюк розбазарює державне добро?

"Так ніяких будівель не напасешся!"

Сонька бігає перелякана і усім каже: "У меня приказ сделать это завтра. Я обязана это выполнить". Але ми, земляки, не зобов'язані дозволяти їм красти! Прийдіть завтра у райраду, подивіться в очі депутатам, спитайте їх про цю оборутку. Не будьте байдужими!

8 коментарів:

  1. Дуже прикро, типографія - це ж книги, газети, листівки для мешканців великої Подільської громади! Дві такі шикарні будівлі не повинні перейти ділкам від політики! Ми ж не біомаса, ми той народ, якому вони повинні служити! - а не збагачуватись за рахунок громади!

    ВідповістиВидалити
  2. Прихватизация? - неужели позволим?

    ВідповістиВидалити
  3. Тварь, реальная тварь! В рот ее ебать нада пока не захлебнется!

    ВідповістиВидалити
  4. Який зв'язок волі виборців і рішення депутата голосувати за прийняття рішення? Навряд чи громада (десятки тисяч людей) хоче позбутись цих будівель!
    Як ми можемо спонукати депутатів голосувати на користь громадян?
    Невже всі скурвились, пройшовши в райраду? - як же так?

    ВідповістиВидалити
  5. когда посадят паламарчука

    ВідповістиВидалити
  6. Тож оборудка зірвалась?)

    ВідповістиВидалити
  7. Паламарчук отримав пенделя! Це найкращий подарунок йому на день народження! Браво, Янгол! Ми дивилися це в онлайні!

    ВідповістиВидалити
  8. Якби не контроль Янгола, щоби вона там понаписувала?

    ВідповістиВидалити