вівторок, 9 лютого 2021 р.

У Подільську наркопритон, у вигляді гаражу, проданий за 1,5 тисяч доларів!

Пересічні подільчани не знають, зате добре знають наркозалежні діти, що у дворі по вулиці Лева Толстого відомий кримінальник і наркоман (за сумісництвом агент подільського відділку СБУ, псевдо Шклявий) Юрій Майтала незаконно збудував гараж і довгі роки користувався ним. "Поборник закону", який дойобується до мешканців Подільська з будь-якого приводу, вперто непомічав своєї незаконної будівлі (нахалстрою!) і користувався нею не тільки з метою зберігання автохламу.

(Тобто, ви прості люди, не наркомани і кримінальники, маєте жити по закону, а наркоман може закон порушувати для своїх розваг!)

Ця незаконна будівля не була оформлена по закону, Майтала не платив за оренду землі, не мав на неї жодних документів. Тим не менш користувався нею багато років для вживання в компаніях наркотиків та гомосексуальних оргій.

На скарги мешканців навколишніх будинків поліція не звертала уваги! Нарешті, один відповідальний громадянин написав заяву у поліцію щодо незаконної будівлі на комунальній території. Поліція відкрила провадження. На цьому справа і заглохла. Минув рік, жодних оперативних дій поліцією не було зроблено. Громадяни зверталися до керівництва Подільського відділку поліції, але крім оманливих обіцянок нічого не отримували.

І ось наркоман Майтала продає свій незаконний, неоформлений, без документів гараж за 1,5 тис доларів (45 тис. гривень) Про невстановлену особу покупця-лоха - окремо!

Можливо поліцейські були у змові з Майталою? Не проводили слідчих дій, аби дочекатися покупця-лоха і отримати свою грошову частку від продажу майталиного гаража?

Інших пояснень їхньої бездіяльності у редакції немає.

Бо незаконне встановлення тимчасових споруд карається штрафом у 17000 гривень і незаконна споруда має бути знесена. Але ці гроші йдуть у кишеню держави. А не Майтали і його спільників, як після продажу.

Стадіон - так стадіон! Гараж - так гараж! Закон - так закон!

Особа покупця гаража ще не встановлена, сподіваємося, він не відав що творив. Можливо, не місцевий і не знає, хто такий Майтала.

Але є і інші версії стосовно покупця, чи покупців.

Можливо, гараж, для використання як явочну квартиру, викупив Подільський відділок СБУ. Тепер зустрічі із своїми агентами-гомосексуалістами Женя Косой буде проводити в колишньому гаражі Майтали. А що, атмосфера там відповідна для його роботи.

Можливо, під магазин, гараж викупив друг і спонсор Майтали депутат Подільської міськради від партії "Слуга народу!" Олег Албанський.І буде там продавати піпетки і фаршировані буряки.

Після нашої публікації  http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/02/blog-post.html  про хабар, який Албанський дав Майталі під час передвиборчої кампанії, можливо, Олег Албанський вирішив таким чином прикривати своє фінанасування терору, який влаштовує кримінальник Майтала місцевому населенню. (Албанський є головним спонсором спроб масових заворушень у Подільську!)

Як би там не було, але поліція і комунальні структури мають узяти на замітку цього покупця і цю незаконну оборутку. З якої, до речі, не сплачені податки.

Стадіон - так стадіон! Закон - так закон! Наркотикам - ні!


4 коментарі:

  1. Цей майтала - чи він з касти недоторканих? - чому його до сих пір ніхто не провчив - ні органи правопорядку, ні громадськість?

    ВідповістиВидалити
  2. Женя Косюга святой! Он никогда нигде ничего! Даже с женой! Вы зря на него наговариваете! Он истинный ариец!

    ВідповістиВидалити
  3. Косой курит марихуану с Майтало! Одна наркокомпания!

    ВідповістиВидалити