вівторок, 23 лютого 2021 р.

Наші чемпіони! Поліцейські, що добувають славу місту і району!

Працівники Подільського райвідділку поліції прийняли участь у змаганнях на першість ГУНП в одному з найпопулярніших видів єдиноборств , боротьбі самбо, і вибороли друге місце.

Враховуючи, що поступилися вони лише професійно підготовленому батальйону поліції особливого призначення і що цим видом боротьби подільські поліцейські займаються не тривалий час, - то це великий успіх і досягнення! Їх сміливо і щиро можна назвати чемпіонами!

Незважаючи на велику кількість учасників і те, що у деяких регіонах Одещини боротьба культивується давно і традиційно, наша спортсмени-поліцейськи показали себе справжініми бійцями і чемпіонами!

Від імені редакції і усієї Подільської громади ми хочемо привітати персонально: Ноздратенка Олександра, Дмитрієва Артура, Андонія Олександра, Подгурського Андрія, Шевченка Миколу, Вишняков Ігора, Кумайгородського Іван, Масло Володимира!

Усі переможці були нагороджені кубками, медалями, подяками та дипломами від керівництва ГУНП.











Наснаги, хлопці, новиих перемог і здобутків у спорті!

Ми пишаємося вами!

П.С. Особливо радує нас те, що наші подільські поліцейські надрали жопу роздільнянським мусорам, залишивши цю підлоту розмазувати по писку шмарклі, і довели перевагу гетеросексуальних спортсменів над спортсменами нетрадиційної орієнтації.

Роздільнянським мусорам були у якості втішальної нагороди вручені смоктальні льодяники у вигляді півників, із сахарину із рожевими та блакитними барвниками 

4 коментарі:

  1. Вітаємо всіх! - так приємно, що є в житті громади і приємні моменти!
    Хлопці-самбісти - радуйте нас і надалі!

    ВідповістиВидалити
  2. Постскриптум - супер! - від душі нареготались!

    ВідповістиВидалити
  3. Слава Подільській поліції!

    ВідповістиВидалити