пʼятницю, 19 лютого 2021 р.

Хабарникам - грати! Кнурам - баланду!

Олександру Плахотному, який був впійманий восени минулого року на хабарі, змінено запобіжний захід. Тепер хабарник і порушник виборчого процесу може вільно розгулювати вулицями міста у капелюсі а-ля придурок.

Нагадаємо, що цей хабарник, є депутатом Подільської ради, тобто, наряду з Войцеховською, Назаренко, Янчевським, Паспарту, приймає рішення і постанови, за якими має жити місто і його мешканці.

Сам Пітак, який обіцяв чесно гарувати на благо подільчан у міській раді, після виборів зник безслідно, залишивши Кнура на господарстві хрюкати. Хабарник Плахотний не тільки не ув'язнений, він ще намагається керувати містом.

І що можна казати, коли комісію по депутатській етиці очолює сєпарша Войцеховська, апологет партії регіонів, яка мала би бути люстрована? Коли хамство депутата Янчевського на кожній сесії та комісії зашкалює?

Пора чистити авгієві конюшні Подільської ради від подібної мразоти!

Після того, як Олександр Кнур Плахотний був упійманий славетними подільськими СБУшниками на хабарі, цю тушу звільнили з керівної посади, яку він займав у комунальному управлінні міста.

Тепер після відсидки під цілодобовим домашнім арештом, під час якої він в'язав хутрові шкарпетки і відсилав їх Пітачкові із надписом "Із Подільська з любов'ю", Кнур Плахотний буде працювати кухарем у ресторані "Фрегат", де буде відбирати об'їдки на задньому дворі ресторану у котів та собачок.

А ми буде сподіватися, що славетні героїчні подільські СБУшники подадуть апеляцію на таке рішення суду і убезпечать мешканців міста від загрози зустрічі з таким небезпечним злочинцем!

Нагадаємо, що у капелюсі "пиріжок" ходити небезпечно! Онде Берліоз погуляв у такому по Патріарших прудах...

6 коментарів:

  1. Перетопить на сало! Копыта на холодец!

    ВідповістиВидалити
  2. СБУ ловить і саджає, а суддя випускає? - і знову по прокладеній колії.
    Коли що змінеться на краще? - чи ми мазохісти

    ВідповістиВидалити
  3. Хряк подлый! Вор из воров в нашем городе!

    ВідповістиВидалити
  4. Этот пингвин должен сидеть в тюрьме! И сбушники должны подать апеляцию, чтобы он не имел возможности тиснуть на свидетелей! Неужели это не ясно? Не заинтересовал ли сам Плахотный сбушников?

    ВідповістиВидалити
  5. Скот и фальсификатор выборов!

    ВідповістиВидалити
  6. Такі люди повинні стати ізгоями, а не жирувати та смаковати

    ВідповістиВидалити