середа, 17 лютого 2021 р.

Нові підробиці неуспішної атестації прокурора Тіори! Хто виявився кротом?

Ми вже писали про провальну атестацію для заступника керівника Котовської місцевої прокуратури Парфірича Тіори. http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/01/blog-post_18.html   Тіора зганьбився остаточно і виявився дебілом. Прославився на всю Україну! Є правоохоронці, які прославляють наше місто і Подільський район, а є які ганблять. До останніх відноситься тупий терпіла і лакей мафіозника Гаріка Чорного Юрій Тіора.

Але з надійних і поінформованих джерел нам стали відомі нові підробиці причин неатестації перевертня Тіори.

Головна причина це, зрозуміло, відсутність розумових здібностей. Як таких у наявності в голові Тіори.

Але й були інші причини, за якими не тільки розумові здібності, але й моральний облік Парфірича не відповідав високому званню працівника прокуратури.

І оцю задачу, по інформуванню членів комісії стосовно обліко аморале прокурора Тіори, здійснив його ворог Віталій Левицький. Він витащив на огляд історію про те, як Тіора, будучи працівником міліції, збив на машині людину і не поніс за це відповідальність. Левицький в цей час теж працював у міліції, тому цю історію знає дуже добре. Як Тіора втік з міста до Києва, і повернувся відсидівши там рік, поки Бубнов, безпосередній керівник Тіори, не зам'яв справу.

Левицький накатав "телегу" в Офіс Генпрокурора і Тіора пролетів по усіх показниках: розумових, професійних, моральних.

Більше того, після неуспішної атестації, Левицький заніс на Тіору заяву в поліцію, звинувативши недопрокурора у порушенні правил дорожнього руху. Символічно? Дуже символічно! Старого пройдисвіта Тіору, як того горобця, двічі на одній м'якині зробили!

Друг Левицького Майтала, якому раніш Тіора вилизував жопу, теж допомагав Левицькому знищувати Тіору. Отака вона підарська вдячність.

У чому ж причина ворожнечі між мамкойобом Левицьким і перевернем Тіорою? Який пару разів бив Левицького, навіть у суді.

А все просто: не поділили любов хазяїна, мафіозника Гаріка Чорного.

Чорний, коли брав на роботу Левицького, наобіцяв балбесу Левицькому, що він зробить його керівником прокуратури, купить йому цю посаду.

Левицький, який відмовився йти на війну, захищати Україну, на тій підставі, що це вгодоване чмо - інвалід, і в нього на утриманні мати, хоча його мати чудово керує бізнесом і сама утримує досі цього "великовозрастного Митрофана". Так ось Левицький претендує на усі вакансії державних посад, які з'являються у Подільську. В 2015 році він претендував на посаду керівника прокуратури, але ганебно зайняв останнє місце у списку претендентів, у 2017 році Левицький претендував на посаду голови райдержадміністрації, але теж ганебно програв Руслану Пітаку, якого підтримав Льошик Гончаренко. З тих пір Левицький ненавидить Гончаренка, у чому з ним солідарний його шеф Ігор Чорний, бо йому Гончаренко на останніх виборах грошей не дав.

Ну не хоче Віталій Левицький працювати з мітлою, прагне тільки посад керівників.

Ось, знаючи цю маніакальну пристрасть Левицького, Чорний і наобіцяв йому 200 бочок горобців! Ну посаду головного прокурора у Подільську.

Ну тут вже злякався Тіора, який сам претендував на цю посаду і якому Ігор Чорний теж її пообіцяв.

Але Тіора чудово знає, що Чорний - кидала, і завжди торгує повітрям, то може його і кинути. 

Ну Тіора почав знешкоджувати уявного конкурента. При зустрічах крив його матом, згадував його маньячні нахили, ображав мамкойобством, казав що Левицький не потрібен Ігорю Борисовичу Чорному, і дарма той Левицькому гроші платить, іноді просто бив.

Ну Левицький і затаїв щурячу злобу на Тіору. І коли настав час "Х", підло Тіору добив, підштовхнув до прірви, з мовчазної згоди Ігоря Чорного!

І добиває далі, вже третю заяву на Тіору заніс у поліцію!

І, головне, постійно натякає, що Тіора вбив людину в дорожній автопригоді, і продовжує порушувати правила дорожнього руху, наражаючи людей на небезпеку, що може потягнути за собою смерть невинних громадян!

Тіора скрепить зубами, але терпить. А що тут скажеш, коли ти офіційно визнаний дебілом?!

Отакий у нас гадюшник, отака у нас банка з мафіозними щурами!


8 коментарів:

  1. Моторошна правда, і слава Богу, що в нашій країні зміни на краще - поступово нечесні законники терплять крах, чесність і професійність перемагають. Так і повинно бути. А злодію місце в тюрмі, бо Закон один для вміх

    ВідповістиВидалити
  2. Все правильно - перевертні повинні бути ізгоями суспільства, а не купувати високі посади і калічити людей

    ВідповістиВидалити
  3. Тут и сказке конец,нада учиться а не в теннис играть.

    ВідповістиВидалити
  4. І шо тепер його товста молдованка вижене Тіору з дому? А коли Тіорину дружину пнуть під товсту сраку з виконкому?

    ВідповістиВидалити
  5. будь ты проклят пулатий тиора сколько зла ти принес обществу сука продажная

    ВідповістиВидалити
  6. А почему эта тварь до сих пор сидит в прокуратуре? Гнать его поганой метлой с посады!

    ВідповістиВидалити
  7. Не прошел аттестацию и работает???

    ВідповістиВидалити