четвер, 5 грудня 2019 р.

Дурдом від Льошика Гончаренка тяжеліє еротизмом (ФОТО)

Усі срані порохоботи, що звинувачують президента Зеленського, що він привів у Верховну Раду фотографів, чомусь не помічають явно розпутницьких дій депутата Олексія Гончаренка!

З тих пір як Одеську обласну раду очолив ставленник Гончаренка Сергій Паращенко, у результаті злочинної змови фракції БПП і фракції Опозиційного блоку, Одеська обласна Рада стала насичуватися "своїми людьми" для Паращенка і Гончаренка.

Ось новий голос облради!


Оленка Єремєєва, колишня працівниця Думской.ТБ, що належить Льошику Гончаренку, стала прес-секретарем Одеської обласної Ради.

Тепер діяльність прес-служби засяє новими фарбами і буде зрушена потужним інтелектуальним поштовхом.


На питання: "Хто їбе?" ми не відповідаємо, тому що абсолютно впевнені, ця "світильник разума" не насосала!

А ось стосовно нових принципових засад та майбутніх перспективних проектів Одеської обласної Ради, то пріоритети в роботі вже визначені і Єрємєєва їх вже анонсувала!


Ми теж за легалізацію блядей, бо не тільки ж політичним блядям, на кшталт Гончаренка, бути в законі.

Колишня очільниця прес-служби облради Ольга Левчук з новим командним розкладом облради працювати відмовилась, і отаку професіоналку Льошик з Паращенком на цю відповідальну посаду засунули.


Тож перед тим, як побачити скалку в оці іншого, нешановні порохоботи, ви із свого ока колоду вийміть. Ви за хуями своїх депутатів від БПП слідкуйте!

А то вами керуватимуть навіть не вони, а їхні хуї та вставленики їхніх хуїв.


Дурдом крєпчал і еротизмом набухав


Немає коментарів:

Дописати коментар