пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Максимов, готуй новий хабар! На цей раз усе буде по-чесному, не розведемо

Оперативники територіальних управлінь стратегічних розслідувань і слідчих підрозділів Національної поліції всього за ніч із 19 на 20 грудня припинили діяльність 152 нелегальні гральних закладів по всій Україні.

Заходи відбулися у рамках масштабних відпрацювань таких установ правоохоронцями. Про це повідомляє Управління комунікації НПУ.

Зі свого боку у Службі безпеки України також заявили, що припинили діяльність 43 підпільних казино та гральних закладів у шести регіонах країни.




Максимов, готуй новий хабар! На цей раз усе буде по-чесному, не розведемо.

Нагадаємо, що усі гральні заклади у нашому місті контролюються кримінальником Максимом Максимовим (хоча в телефоній розмові він стверджував, що їхня власниця його дружина) який нещодавно був затриманий поліцією при спробі дати хабар за інший свій незаконний кримінальний бізнес.


Колишнє керівництво Подільського відділку поліції кришувало гральний бізнес Максимова і усіляко опікувало його. Зокрема, коли один із гральних закладів Максимова був пограбований поліцейські, за наказом Піщанського, проявили дива оперативності і розкрили злочин, буквально, за декілька годин.

Усі інші резонансні злочини у місті, у тому числі і скоєні бандою Максимова, не розлідувалися роками і попросту саботувалися.

Але скільки мотузочці не витися, а зів'ється вона у петлю

2 коментарі: